Tur i kulda

Hei folkens! Beklager for at jeg ikke har fått blogget tidligere, men finner ikke laderen til kameraet mitt, så har måttet spare på batteriet, og i tillegg til det ble vi ferdig med tentamene i går, så nå har jeg endelig juleferie! (skal bare på skolen en time i morgen). I dag dro hele trinnet vårt på tur ved Bogstad gård. Vi var der 07:30, og fikk dra hjem 09:30. Da hadde vi gått i "fakkeltog" i hundre meter ca, og grillet og kost oss. Tok med meg kameraet da, og fikk tatt noen bilder.Meg, Ea, Marie, Henriette og Andrea.

Resten av uken har jeg brukt på å kjøpe ferdig julegavene og vært med venner. De fleste reiser bort i julen, så det er litt koselig å være med dem før de drar bort. Har også pusset opp rommet mitt, så håper på å få spilt inn en romvideo snart, venter bare på de siste tingene.


  0 kommentarer PÅf"Tur i kulda"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits