Ball 2013

Hei dere! Vet jeg ikke har blogget på en liten studn nå, men har hatt den siste innspurten til karakterene. På skolen vår, for første gang, så har vi utsatt terminen vår til 16. januar istedenfor å ha den i desember, så vi har hatt de siste prøvene denne uken. Men jo, i går var det ball på skolen vår, og da var vi seks jenter som gjorde oss klare hjemme hos Ea. Tok med meg kameraet, men glemte liksom å ta det fram, så fikk tatt ca. 10 bilder til sammen - og alle var imens vi gjorde oss klare.
Direkte link til skoene her (Nå er de på 50%)

Har ikke bilde av kjolen på, og orker heller ikke å ta den på. Den henger heller ikke så fint på hengeren, men dere kan se den her.

Fredager generelt er egentlig kjempe deilige dager (vi har bare tre timer på skolen, slutter 11:45), men det er alltid sånn at dagen etter ballet startet vi en time senere og har kanonballturnering, så det eneste vi gjorde var å ha kanonballturnering i en time og gitar i ca. en halvtime før vi fikk lov til å dra hjem. Tok ferdig 12 takts blues testen i gitar og fikk en 5'er (!!!!). Etter skolen dro Hege, Ea, Henriette, Andrea, Marie og jeg en tur på cafè og shoppet litt før vi dro hjem. 

  0 kommentarer PÅf"Ball 2013"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits