All white

Topp - H&M 99,- // Shorts - H&M 129,-

Var på cc en liten tur med mamma i går og disse to tingene ble med meg hjem. Har lett etter en helt plain, hvit t-skjorte ganske lenge nå, og ble kjempe glad da jeg fant denne på H&M. Var den siste de hadde i XS akkurat da, men den er nesten like stor som en M. Shortsen er en pysj shorts, men kan godt bli brukt til vanlig også, sett bort i fra at den er ganske gjennomsiktig bakpå. Kjøpte også en mascara, men tror ikke det er så interessant for dere å se.

I dag hadde vi idrettsdag på Idrettshøgskolen ved Sognsvann, og var egentlig en veldig koselig dag. Var ikke så mye jeg kunne gjøre med tanke på at jeg har bristet ribbeinet mitt og har en hypermobil skulder som hindrer meg i å gjøre ganske mye, men gikk rundt Sognsvann med Helena, så fikk ihvertfall gjort noe. :) I morgen skal vi endelig levere inn bøkene, haha. Er så drittlei av å ha det liggende på rommet, så det skal bli deilig. Får endelig tatt sommerferie.


  0 kommentarer PÅf"All white"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits