Endelig

Etter å ha hatt disse bøkene hjemme i ett år var det helt utrolig befriende å bli kvitt de. De veier jo et tonn, så å slippe skolebøker og alt i to hele måneder blir helt himmelsk. Hadde jo en tannlegetime tidligere i dag hvor det egentlig var meningen at jeg skulle få en krone på 6års jekselen min, men utrolig nok pirket bare tannlegen på tannen min og sa "nei, fyllingen din er så fin så vi vil jo ikke ødelegge tannen din noe mer." ER DET MULIG? Det er nesten så ille at jeg kan løfte av fyllingen min hvis jeg dytter så hardt. Satt i tannlegestolen i 2 minutter før jeg ble sendt ut igjen.

Mandag morgen drar jeg på konf. leir og blir der til fredagen, så blir nok ikke så mye blogging de dagene, men skal få prøvd å skrive noen innlegg som blir postet sånn at bloggen ikke står helt stille. :)


  0 kommentarer PÅf"Endelig"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits