Å anbefale

Bethany Mota - Anbefaler alle sammen å ta en tur innom youtube brukeren hennes. Hun har veldig ofte giveaways og har alt fra makeup tutorials til klestips til forskjellige anledninger. Jacksgap - Han her er rett å slett bare morsom. Vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, men han og tvillingen hans lager masse rare videoer som bare får deg til å smile. Zoella - Hun er kjempe flink til å sminke seg, og er veldig morsom å se på. Superwoman - Hun lager videoer som er enkle å kjenne seg igjen i. Folk du møter på bussen, folk på skolen, egentlig alt. Nesten litt som teenagerposts, bare videoer.

Tenkte å gi dere noen få tips til youtube kontoer som dere kunne ta en liten titt på innimellom som kanskje hjelper på humøret. Akkurat nå er jeg på konf. leir så det kommer nok til å bli slike innlegg som kommer mens jeg er borte. :)


  0 kommentarer PÅf"Å anbefale"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits