Fagerli

Har endelig fått tak i noen av bildene fra konf. leiren og tenkte å poste de her. :) Det er ikke så mange, men det får nok gå bra. Har ikke alle bildene heller, og de jeg har tatt selv er tatt med iPhone, så ja..
Trønder og Østkanten

Vi var da altså på Fagerli fra mandag 24 til fredag 28 på konfirmasjons leir, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var noe av det beste jeg har vært med på. Alle var så inkluderende og glade hele tiden, og det var ingen som satt alene. Lederne vi hadde gjorde virkelig alt for at vi skulle ha det morsomt, noe de også greide. Noe av det jeg synes var koseligst var når vi var oppe i gammen, tente bål og hadde allsang. Vi dro også på fjelltur (jeg måtte dra tilbake til leiren tidligere enn de andre fordi jeg var dårlig), talentkonkurranse og en type NM. Vi skulle kle oss ut som forskjellige ting (østkanten, vestkanten, samer, trøndere osv) og jeg ble østkanten. NM gikk vel egentlig mest ut på masse forskjellige øvelser, og så kåret de vinneren. 

Det var alt i alt en uforglemmelig uke med nye venner og gamle venner. :) Anbefaler virkelig alle å dra på konfirmasjons leir.


  0 kommentarer PÅf"Fagerli"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits