Språkreise

Hei dere! I det siste har jeg kommet mer og mer inn på den tanken at jeg har lyst til å dra på språkreise neste år. Vurderte dette også i fjor, men la egentlig de tankene på hylla fordi jeg var veldig usikker på om jeg ville dra, og hun som jeg kanskje skulle dra med kunne plutselig ikke, men nå har jeg drevet å sett på språkreiser til USA til neste år, og etter å ha lest litt på bloggene til de som dro til California i år, så kjenner jeg at jeg er helt klar til å dra.

USA har vært drømme stedet mitt å dra til så lenge jeg kan huske. Disney World/Land, strendene, folkene og stedene, ååh, blir glad bare av å tenke på det, haha. Når du drar på språkreise, så får du automatiskt nye venner og minner for livet, og siden jeg aldri har vært i USA før, så virker språkreise som noe som passer perfekt. Har sett på språkreisene som ef.com som tilbyr, og har innstilt meg på Long Beach, California. Florida og New York frister også kjempe mye, men hjertet mitt tilhører California. Har også sett på andre alternativer hvis California ikke er mulig, og dette er noen av de:

Spania
Spania er et helt fantastiskt sted. Jeg har allerede vært der to ganger, og skal tilbake nå i år, men har virkelig ikke noe i mot å dra tilbake. Varmen er jo en ting, men folkene der er så hyggelige også elsker jeg språket, så det hjelper jo.

Storbritannia
Storbritannia (London) er også et drømmested. Skulle jo egentlig til London i november i fjor, men på grunn av personlige grunner så kunne jeg ikke bli med, og hva er vel en bedre mulighet enn språkreise?

Som sagt så er jo USA drømme-reisemålet, men språkreise i seg selv er noe jeg har kjempe lyst til å dra på. Hvis dere er som meg, som lurer på hva dere skal gjøre neste sommer, så ta en titt gjennom ef sin side, kanskje du finner noe? :)


  7 kommentarer PÅf"Språkreise"

Postet av: Sara
Det vil jeg å! fin blogg:))
20.07.2013, 18:06
URL: http://saraa.blogg.no
Postet av: Astrid
fin blogg
20.07.2013, 18:06
Postet av: Charlotte W. Johansen
Wow det er virkelig mange som har begynt å tenke på språkreise til neste år. :o Tror forresten at reisemålet til Spania er for å lære spansk :s
20.07.2013, 19:33
URL: http://charlottewj.blogg.no
Postet av: teentanker
har sykt lyst og reise på språk reise selv!

Har vært i Disneyland i florida og ble ikke så altfor begeistret pgr av varmen og for lite skygge osv. men det er forskjellig fra person til person om det er gøy eller ikke :) btw veldig fint i Florida men ikke så alt forgøy med spontane stormer og regn så kommer på to sekunder ut av blå himmel!

Fin blogg! :)
20.07.2013, 19:45
URL: http://teentanker.blogg.no/
Postet av: Carina Kristoffersen
teentanker: Blir ganske rastløs av varmen veldig ofte, men tror kanskje Disneyland/World passer perfekt da. :)
Tusen takk!
21.07.2013, 21:03
URL: http://carinahaug.blogg.no/
Postet av: teentanker
Ja bare pass på så du har nok vann og du går i skyggen en gang i blandt! det pleier og være lange køer ute skygge og var på nippet til og besvime.

Og du må bare kose deg :D
23.07.2013, 12:32
URL: http://teentanker.blogg.no/
Postet av: Carina Kristoffersen
teentanker: Tusen takk! :)
23.07.2013, 15:18
URL: http://carinahaug.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits