Last day


Gran Canaria i instagram bilder

Hei dere! I dag var siste dagen i Gran Canaria, og i morgen på denne tiden så er jeg hjemme i Norge igjen. Litt rart å tenke på, men det skal bli deilig å komme hjem igjen. Beklager for at jeg ikke har blogget på en liten stund, men alt har virkelig gått i ett de siste dagene. Har villet oppleve så mye som mulig på den korte tiden vi hadde igjen, og shoppet ferdig litt sommergaver og sånt. Over her ser dere ferien vår i instagram bildene mine (carinahaug). Har ikke tatt med meg kameraet over alt, så da har det for det meste blitt instagram bilder. 

Når jeg kommer hjem igjen så skal jeg få filmet ferdig summer haul videoen, få laget en reiseguide og litt annet. Skal prøve å bli bedre på å blogge når jeg kommer hjem, men fram til 9 september, så går virkelig alt i ett. Må gjøre klart til konfirmasjonen, skal på klassetur, konserter og bursdager, men skal gjøre så godt jeg kan med å i hvertfall få inn ett innlegg hver dag. :) 

Snakkes i Norge!


  2 kommentarer PÅf"Last day"

Postet av: oneblogoneworld by Ida
Herlige bilder!
09.08.2013, 07:41
URL: http://oneblogoneworld.blogg.no
Postet av: Bianca
så veldig fint ut der!
12.08.2013, 15:18
URL: http://bianca.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits