Vapiano


1. Var hos Andrea med noen venner jeg ikke hadde sett på lenge. 2 og 3. Var i byen med Charlotte og Andrea for å spise lunsj. 4. Andrea prøvde fargelinser.

1. Var med Andrea og Henriette. 2. Hadde nettopp våknet og gjorde meg klar for å møte Sarah. 3. (I dag) Charlotte fyller 15. 4. Var på overnatting med noen venninner.

Hei dere! Beklager for lite blogging, men har vært så mye med venner som mulig før skolen starter igjen. Starter på skolen klokken 9 i morgen, så tror ikke det blir så sent i dag. Må bare spørre; hva synes dere om slike innlegg? En sånn liten oppsumering av uken? Synes selv det er mye enklere med tanke på at jeg bruker mobilen mye mer enn kameraet. I går dro jeg til byen for å møte Sarah som jeg ikke hadde sett siden starten av juni tror jeg, noe som var veldig koselig. Vi møtte en venninne av henne, og spiste lunsj på Fridays før jeg dro til Ea på kvelden med Charlotte og Henriette hvor vi overnattet. Har virkelig hatt en av de værste nettene i hele mitt liv. Har sovet så lite i natt. Vi la oss rundt halv fire, våknet klokken åtte og sov til sammen kanskje 2 timer tror jeg? Var iskaldt inne på rommet, og ribbeinet mitt gjorde så vondt, så det hjalp jo ikke akkurat..

I dag så dro jentene til byen for å spise lunsj på Vapiano fordi Charlotte  fyller 15 (Gratulerer med dagen vennen<3). Var kjempe koselig å være samlet igjen, siden vi nesten ikke har vært sammen i sommerferien. I morgen starter jo som sagt skolen igjen, og vi skal i tillegg i kirken og vi må pakke til klassetur.. Drar til Sjoa på tirsdag og skal være der til fredag, så det blir nok hyggelig, haha. Nei, uff. 

 


  2 kommentarer PÅf"Vapiano"

Postet av: oneblogoneworld by Ida
Koselig!
19.08.2013, 21:42
URL: http://oneblogoneworld.blogg.no
Postet av: Dakota Senstad
Så koselig :)
20.08.2013, 20:54
URL: http://dprss.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits