Sjoa


På tirsdag morgen dro hele trinnet på klassetur på Sjoa, noe som ville bli den siste turen vår sammen. Vi startet med å stoppe på Olympiatoppen hvor vi fikk kjøre bob og ha litt forskjellige leker. Hele bussturen tok tilsammen 5 timer, noe som overraskende gikk helt bra siden alle hadde noen å snakke med, og det ble spilt musikk høyt. Når vi kom fram til Sjoa så gikk vi inn i de lavvoene vi skulle sove i og la oss til rette der. Vi fikk en lavvo hvor det var plass til 30 stykker, noe som egentlig passet perfekt. På kvelden hadde de satt ut flere bål rundt om kring på området, så alle sammen satt rundt der.

Dag to dro vi på rafting noe som var utrolig gøy. Vi raftet 15km tror jeg det var, og det var flere ganger vi holdt på å falle ut i vannet. Var en kjempe morsom opplevelse, og guiden vår var utrolig morsom. Han forklarte oss om alle de forskjellige "delene" vi dro gjennom som "sjokoladejuvet" og "bye bye baby". Fikk selvfølgelig ikke tatt noen bilder under selve turen, men det var med to fotografer som tok bilder, så får se om de legger ut de bildene noen gang. På kvelden kunne man hoppe i badestampen hvis man ville, spille fotball, leke med hundene som var på området eller bare slappe av. Etter badestampen fikk vi servert en to retters middag (noe vi egentlig fikk hver eneste dag) og som egentlig var veldig god.

(Bildet tatt av charlotte)
Tredje dagen ble vi vekket 05:45 noe som virkelig var helt forferdelig. Vi skulle denne dagen ta turen opp til Galdhøpiggen. Først tok vi en to timers busstur fram til Juvasshytta hvor man fikk muligheten til å kjøpe noe før turen gikk videre. Andrea, Ea og skulle ikke gå opp Galdøpiggen, så istedenfor å bli med resten av trinnet oppover, så satt vi på Juvasshytta i over 6 timer... Var virkelig ikke noe å gjøre der oppe, med tanke på at vi ikke fikk lov av de som jobbet der til å sitte inne i peisestua, så vi satt ved ett bord hele tiden.  Etter en liten stund kom Ella, Thea og Charlotte tilbake, og det eneste vi gjorde var å spille kort før vi dro med bussen tilbake igjen til Sjoa.

På fredagen dro vi fra Sjoa halv ti før vi stoppet i Lillehammer i to timer. Har aldri vært inne i byen i Lillehammer, men ble veldig positivt overrasket. Var en kjempe koselig by med veldig mange hyggelige mennesker. Kom fram til skolen klokken tre, og med en gang jeg kom hjem, så spiste jeg lunsj og la meg til å sove. Var skikkelig overtrøtt, så var kjempe deilig å endelig få sove ut ordentlig.

Derfor har det vært så lite blogging fra meg i det siste. :) Var ikke akkurat det beste nettet der oppe, så bestemte meg for å utsette bloggingen til jeg kom hjem. Ville helst bruke tiden på å kose meg med resten av trinnet og fokusere på noe annet. Håper dere har hatt en kjempe fin uke!


  1 kommentarer PÅf"Sjoa"

Postet av: ida dølven- kommenterer alltid tilbake
fine bilder! :)
29.08.2013, 13:35
URL: http://d0lven.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits