05.09.2013


1 & 2. Var på klassetur med hele trinnet til Sjoa. 3. Feiret bursdagen til lillebroren til Ea. 4. Var på leir treff til konfirmasjonen.

1-3. Var på Selena Gomez konsert med jentene, noe som var helt utrolig. 4. Hadde veldig kreative timer i kunst & håndtverken.

Hei alle søte små! Vet det har vært stille fra meg på bloggfronten, men har jo da selvfølgelig greid å bli syk, under en uke før konfirmasjonen. Har blitt veldig forskjølet, og greier ikke å stoppe å nyse og hoste, så bestemte meg for å være hjemme fra skolen i dag. Siden jeg har blogget sist, så har det ikke skjedd så veldig mye spennende egentlig.  Har hatt tre venner som har fylt år, vært på Selena Gomez konsert, en helt utrolig opplevelse. Hun var så jordnær og søt under hele konserten. Jeg var på leirtreff med resten av konfirmantene, hvor jeg greide å få en svak hjernerystelse, og jeg har hatt kappeprøve til konfirmasjonen. 

De siste dagene har jeg bare gjort klart alt til konfirmasjonen. Holder på med bordkortene, meny og alt. Er ganske mye som skal gjøres klart før den store dagen. Skal prøve å få blogget før konfirmasjonen, men det er mye som skjer, så vet ikke hvor god tid jeg får.


  1 kommentarer PÅf"05.09.2013"

Postet av: oneblogoneworld by Ida
Fine bilder :-)
07.09.2013, 20:46
URL: http://oneblogoneworld.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits