EF

Hei dere! Etter skolen i dag tok Charlotte og jeg en tur inn til byen for å møte Ida og Malin. Charlotte og jeg hadde planlagt å dra på EF sitt infomøte i dag, og siden Ida og Malin også skulle det dro vi sammen med dem. Vi var også en tur innom MAC fordi jeg trengte en ny concealer, men kom ut igjen med litt andre produkter også. Tenker å vise innkjøp i morgen hvis det høres bra ut?:)

Men jo, vi dro som sagt på EF sitt infomøte som de holdt på Peppes Pizza i dag, og det var kjempe bra! Først holdt de ett lite "foredrag" som forklarte alt om språkreise og slikt, så fikk vi servert pizza før de besvarte alle spørsmålene våre. Har lenge vært veldig keen på å dra på språkreise, men har ikke greid å bestemme meg enda. Dette hjalp meg veldig! Er helt sikker på at jeg vil dra, så skal bare dra innom de en tur neste uke for å snakke med dem. Vil virkelig anbefale alle å snakke med EF hvis de er usikre. De er kjempe hyggelige, veldig imøtekommende og veldig flinke til å berolige foreldre og hjelpe deg hvis du lurer på noe.

Vil bare informere dere nå om at det ikke kommer til å bli så altfor mye blogging denne helgen eller nå til uken. Skal feire søsteren min sin bursdag i helgen, og skal dra til forskjellige kjolebutikker til uken for å lete etter ballkjole, pluss at jeg har to prøver/framføringer, så vil fokusere på de, men skal greie å få blogget litt! :)


  2 kommentarer PÅf"EF"

Postet av: Tonje Sivertsen
fine bilder :)
19.09.2013, 20:47
URL: http://t0njuuus.blogg.no
Postet av: Silje
Kjempefin blogg Carina!:)
20.09.2013, 10:30

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits