Who´s Gonna Save UsHei søte dere. Haha, kommer ikke til å beklage en gang for å ikke ha blogget, og love at jeg skal bli bedre. Har lovet det sånn i hvert eneste innlegg eller noe, så ja. Men grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi alt virkelig har gått i ett. Er endelig ferdig med å pusse opp rommet mitt, mangler bare å skaffe meg en ny taklampe, og så er alt ferdig! Var i tillegg i Sverige på onsdag på en liten harry-tur med mamma, så kan få prøve å poste innkjøpene fra da. Er en god del ting som skjer framover nå, sult-kursene starter, jeg har bursdag og det er en god del prøver, så vet ikke hvor aktiv jeg kommer til å være på bloggfronten, men skal gjøre mitt beste.

I dag har jeg bare ryddet ferdig rommet, og mamma og jeg har kost oss med blåskjell mens vi så på Skal vi danse. Ikke så veldig spennende egentlig, haha. Hva har dere gjort i høstferien hittil?


  1 kommentarer PÅf"Who´s Gonna Save Us"

Postet av: Ragnhild
Halla!!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Virkelig lei meg for det. Det har egentlig ikke vært noen god årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er fantastisk bra, og du fortjene å få all komplimanger du kan få for denne blogggen!! Dette er faktisk en av de godeste blogene på Blog etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne siden og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg! Hehe!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit stygge kommentarer fra stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra stygge personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som weblink jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe gøy å delta på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et basarlotteri. Det var veldig gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!
06.10.2013, 15:11
URL: http://zurf.no/konkurranse

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits