Sweater Weather

Hei! Så, i forrige innlegg så sa jeg at jeg skulle ta med kameraet uansett hva jeg skulle, men det greide jeg selvfølgelig å glemme *klapp på skulderen*, men ihvertfall; etter skolen dro Ea, Hege og jeg til byen en liten tur for å kjøpe litt. Hadde egentlig tenkt til å kjøpe kamerastativ og fjernkontroll, men det stativet jeg skulle ha var de tomme for, så da ble det bare fjernkontrollen. Etter en liten stund dro Ea og jeg hjem til meg, og vi har egentlig bare sett på CSI:NY i ett par timer, så ikke så veldig mye interresant å si der. 

Fikk Ea til å ta noen bilder av meg i sted (det over) for å prøve ut fjernkontrollen og litt sånt, og ble veldig fornøyd! I morgen tror jeg at jeg skal bli med Charlotte for å prøve ballkjole, som alltid er hun sent ute, haha, så det blir sikkert koselig. Hva er deres planer for uken?


  4 kommentarer PÅf"Sweater Weather"

Postet av: Stine Grindheim
fine bilder :)) hvor kjøpte du fjernkontrollen? og hvor mye betalte du?
07.10.2013, 23:23
URL: http://stineag.blogg.no
Postet av: Carina Kristoffersen
Stine Grindheim: Kjøpte den på Japan Photo for 329,- :) Men fant ut at selve fjernkontrollen er billigere på nett! Vil heller anbefale deg å kjøpe den der, men er ikke helt sikker på hvor mye frakten kommer på, hvis det blir frakt. :)
08.10.2013, 07:47
URL: http://carinahaug.blogg.no/
Postet av:
Kjempe fint bilde!!!!
12.10.2013, 11:04
Postet av: Mina
hvordan tok du det??
12.10.2013, 11:05

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits