Nyttårsforsett 2014

Hei dere!

Vet det er en god stund siden sist nå, men har absolutt ikke hatt blogg motivasjon, og selvom jeg har hatt en god del å blogge om, så har jeg ikke orket å drasse med meg kameraet over alt eller få folk til å stille opp på bilder, men skal bli mye flinkere til det nå! Det er jo egentlig kjempe morsomt å ha masse bilder å se tilbake på når man blir litt eldre, så det er noe jeg absolutt må bli flinkere til, men over til det innlegget egentlig skal handle om; mine nyttårsforsett. Er egentlig litt redd for å skrive de ned, fordi da blir det mer virkelig, men i år så er jeg bestemt på å greie å fullføre de.

? Være mer spontant: Jeg er en sånn person som liker å planlegge ting og må alltid vite i god stund hva det skjer, hvis ikke blir jeg kjempe stresset, så jeg har veldig lyst til å bli mer spontan og ta ting på sparket. Er så mye mer jeg kunne opplevd da.

? Begynne å trene og spise sunnere: Selvfølgelig må jeg ha med disse to punktene, de to punktene som så og si alle prøver å holde seg til og fullføre når det nye året kommer. Jeg trente faktisk en god del i fjor mellom mars og mai, men så brakk jeg ribbeienet, og slet med det en god stund, men nå er det ingen unskyldninger lengre! Å spise sunnere er også et veldig enkelt punkt, det er bare å ikke spise godteri, ferdig mat, drikke brus og sånne ting! Er jo selvfølgelig lov å unne seg noe nå og da, men bare så lenge det ikke er hele tiden.

? Gripe sjanser: Dette er også en ting jeg er veldig dårlig på. Jeg har veldig lett for å si nei når noen spør meg om jeg vil finne på noe, som f.eks dra ut eller dra på kino, noe som er veldig dumt, fordi det er så mye man går glipp av!

? Bli flinkere til å spare: Dette er et mål jeg setter meg så og si hvert eneste år, men jeg greier aldri å holde det. Det som gjør det enklere er hvis det er noe man virkelig ønsker seg, så kan man bestemme seg for at man ikke skal kjøpe noe før man har spart opp penger til den tingen og evt. kjøpt den, eller funnet noe annet man har mer lyst på. 

? Bli flinkere til å gjøre lekser og lese til prøver: Rett før jul så kjente jeg skikkelig på det at jeg var dritt lei av alt som hadde med skolen å gjøre, og det er ikke særlig mye bedre nå. Har store problemer med å komme meg ut av sengen om morgenen og ser egentlig ikke vitsen med å gjøre en innsats. På vår skole, så starter ikke den nye terminen før 15 januar, noe som vil si at halve skoleåret vårt er forlenget. Får ikke karakterkortet før 15 januar, og jeg er fullt bestemt på at når den nye terminen starter, så skal jeg gå fullt inn og virkelig fokusere på leksene. 
 


  0 kommentarer PÅf"Nyttårsforsett 2014"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits