Ball 2014

Hei folkens! I går hadde vi tiende klasset ballet vårt, noe som har vært en stor grunn til at jeg ikke har blogget ordentlig på en god stund. Håper på å begynne å blogge ordentlig igjen nå så fort jeg greier, men lover ikke noe. Har planlagt tiende klasset ballet kjempe lenge nå, og å tenke på at det var over så fort var egentlig ganske kjipt. Vi startet med å vorse hos Henriette hvor vi tok en god del bilder og bare gjorde oss klare til ballet før vi dro fra henne i taxi til skolen. 

Når vi hadde kommet til skolen så var hele tiende klasse der for å ta bilder. Etter en liten stund kom noen åttende og niende klassinger som også ble tatt bilde av før vi gikk ned til gymsalen for å spise middag. I løpet av middagen ble det holdt noen taler, det var underholdning og tiende klasse gikk polonese og danset swing. Herrenes tale og damenes tale (det vi fikk høre av den) var kjempe bra, og konfransierene fikk alle sammen til å le.

Etter middagen gikk alle trinnene ned til et annet sted hvor vi skulle ha kåringer. Noen av kåringene var blant annet Konge og Dronning, Greve og Grevinne, Kjærestepar, Søtnos, Nykommer, og Wannabe. Konge og Dronning var de eneste kåringene vi kunne stemme på, og det var fem nominerte til å bli kongen og dronningen.

Etter alle ballkåringene var utdelt ble tiende klasse kjørt til nachet med en partytrikk. Det var noen av foreldrene som hadde pyntet trikken og det ble spilt musikk hele veien. På nachet var det fire baristaer fra Starbucks som lagde frapper hele kvelden og guttene var "dj'er". Litt utover kvelden ble det internkåringer til noen på trinnet, og jeg fikk kåringen "GGGB". Nachet var ferdig 01:30, men vi var ikke hjemme før rundt klokken to. Var alt i alt en kjempe koselig kveld, men er litt kjipt å tenke på at det var det siste ballet vårt på ungdomsskolen.


  2 kommentarer PÅf"Ball 2014"

Postet av: Victoria Wisløff
Å herreminn så nydelige dere er og DE kjolene!! Her oppe i Nord-Norge når vi har ball, er det nesten om å gjøre å ha kortest mulig kjole..
11.01.2014, 01:31
URL: http://wissi.blogg.no
Postet av: fugleunge
Lovely! <3
11.01.2014, 01:48
URL: http://fugleunge.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits