Påskeleir


1) På vei opp til påskeleir 2) Johanne 3) Pause i løpet av dagen 4) På vei hjem fra bakken

1) Under middagen 2) Talenshow 3) I bakken 4) Under en gudstjeneste i en kirke.

1&2) Noen av prankene som ble gjort. 3) Uteaktiviteter

1) Siste dag i pausestuen 2&3) På vei hjem fra påskeleir, klemmerunde 4) På bussen på vei hjem

Tenkte å bare ta en liten oppsumering av starten av påskeferien min. Vi har fått i oppgave av læreren vår å lage en blogg og blogge litt på den, så tok det som en mulighet til å kunne legge ut ett innlegg. På starten av påskeferien dro jeg opp til Fagerli, Geilo med ca 30 andre. Vi var på påskeleir med Ullern menighet og var der fra fredag til onsdag. Dagene bestod av å være i bakken, ha litt undervisning om påsken generelt og egentlig bare tulle og finne på noe å gjøre. Det var så og si fint vær hver eneste dag, så meste parten av tiden satt vi ute i solen og spillte kort, solte oss og snakket. 

Over ser du noen collager av hva vi gjorde, og litt av hva som skjer på påskeleir. Dette er noe alle kan være med på, uansett om du er konfirmert eller ikke. Resten av hva jeg gjorde i påskeferien kommer i ett annet innlegg:)


  0 kommentarer PÅf"Påskeleir"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits