Mandags barn

Hei! Er egentlig på skolen nå, men tenkte å legge ut ett kjapt innlegg. Har norsk nå, så skal vise fram bloggen for klassen. I første time hadde vi klassenstime, noe som egentlig bare er at vi får informasjon for resten av uken og slike ting. Resten av dagen har vi hatt tredeling, noe som vil si at vi deler inn C og D klassen inn i tre grupper som har timer sammen hele dagen.

Driver å holder på en minnefilm nå som skal vises for CD klassen aller siste skoledag. Hele filmen er satt sammen av bilder og små snutter fra 8-10 klasse. Har jobbet med den siden vinterferien, og har fått hjelp av Charlotte, så på en måte så holder vi på med den sammen. 

Håper å få lagt ut ett innlegg senere i dag eller i morgen om helgen, men får se når jeg får tid! Husk også å sjekke ut Cecilie sin blogg, den er ganske bra selvom det bare er ett innlegg.


  0 kommentarer PÅf"Mandags barn"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits