Gratulerer med dagen!


Tenkte å dele noen bilder fra 17 mai med dere! Startet dagen med å spise frokost hos Eline med jentene, før jeg dro til Thea i 11 tiden for å spise lunsj der med de andre. Etter dette dro vi til byen. Rakk ikke akkurat å være i byen så lenge, siden jeg skulle spise "middag" med mamma og søstern min klokken fire, men fikk ihvertfall hilst litt på folk jeg ikke hadde sett på lenge og vært litt med dem, så det var koselig. Etter middagen dro Charlotte og jeg videre til ett vors, før vi dro ned på stranden med en god del andre folk. Var der i en god stund, før Charlotte og jeg, pluss noen andre, dro hjem til Charlotte, og var der resten av kvelden.

Var alt i alt en kjempe hyggelig 17 mai, men tror helt ærlig at det aldri har vært så mange mennesker i byen som det det var i år. Vi greide jo så vidt å komme oss fram til noe, og hadde det ikke vært for at vi greide å presse 8 jenter inn på handicap doen, så hadde vi nok stått i do-kø i en halvtime. 17 mai har alltid vært favoritt dagen min i løpt av hele året, så gleder meg allerede til neste år!

Vet det har vært dårlig med blogging i det siste, men hadde skriftlig eksamen på både torsdag og fredag, men siden dette nå er gjennomført, så kan jeg fokusere litt mer på bloggen. Holder allerede på å forhåndsskrive innlegg som jeg kan poste når jeg vet jeg har dårlig tid.


  0 kommentarer PÅf"Gratulerer med dagen!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits