2011-2014


 Den beste klasse noen sinne!


Er litt sykt å tenke på. Er ferdig med 10 år med skole. Ferdig med både barne skolen og ungdomskolen. Ett nytt kapittel i livet begynner, fordi nå kommer videregående. Folk jeg har gått på skole med i 10 skal jeg nå skille lag med, og det vil komme nye venner. Heldigvis er det ingen av vennene mine som skal flytte, så det kommer til å være enklere å holde kontakten. 

Det har vært en tradisjon for skolen vår at tiende klasse feirer at vi er ferdig med 10 år skolegang ved å dra til Sletta å være der "hele" natten. Noen av jentene og jeg dro til Maud for å vorse der før vi dro videre til Sletta. Her var så og si hele trinnet samlet før alle sammen dro hvert til sitt. På onsdagen hadde vi vitnemålsutdeling. Dagen ble fyllt med taler, musikk og noen tårer. En av lærerne våre skulle slutte sammen med oss, og vi måtte si ha det til alle sammen. Som en siste liten "feiring" og samling hadde vi planer om å dra ned på sollerudstranden og være der, noe som var ekstremt koselig. Denne uken har både vært trist og hyggelig. 

På mandag reiser jeg på konf leir som leder, og kommer hjem på fredagen. Blir ikke noe blogging da, men får se etter det hva jeg velger å gjøre. :) God sommerferie!


  0 kommentarer PÅf"2011-2014"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits