Svar på spørsmålsrunde

Tenkte å svare på spørsmålene nå siden det har kommet inn en god del. Vil helst ikke satse på nettet nede i Bulgaria, så tror det er tryggest å svare nå! :)

Hvor har du skoleplass? Akkurat nå har jeg plass på både Nydalen og Persbråten. Søkte nydalen med helse og oppvekst fordi jeg har vært på skolebesøk der, og fordi jeg egentlig bare trengte ett tredje valg. Kommer ikke til å starte der, men har skoleplass. Har også plass på Persbråten med studiespess, så hvis jeg ikke kommer inn på Ullern MK, så er det nok stor sjanse for at jeg starter der. :) Er ikke noe jeg egentlig hadde planer om å gjøre, men kjenner mange som går der og skal starte der, så vet at det kommer til å gå bra i det minste.

Vil du dra på utveksling? Utveksling andre året er noe jeg har tenkt veldig lenge på. Søstern til en venninne av meg var nettopp på utveksling i USA, og har fått høre mye av henne om hennes opplevelse og inntrykk. Jeg er fortsatt veldig usikker på om dette er noe jeg faktisk vil med tanke på familie og venner, men hvis det blir til at jeg bestemmer meg for at jeg vil dra, så vil jeg selvfølgelig aller mest til USA, men vi får vel bare vente å se:) Vet ihvertfall at hvis jeg drar på utveksling, så kommer jeg til å blogge i løpet av den perioden!

Hvor mange hull i ørene har du? Til sammen så har jeg 5 hull. Har to vanlige på hver side på øreflippen, og har en helix (ørekanten) på høyre side. Har egentlig lyst på flere hull i øret, så vi får se nærmere skolestart hva som skjer!


Har hull i øret som på det første bildet, men har veldig lyst til å fylle opp hele øret som det i midten!

Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke.

Er du keen på noen, hvis ja, hvor gammel? Akkurat nå så er jeg litt usikker.. Var veldig "betatt" av en tidligere, men nå er jeg litt småforelsket i en jeg kjenner som er 98.

Går du på p-piller? Hvorfor? Ja, jeg går på p-piller. Går på diane, noe jeg har gjort i litt over 2 år nå. Begynte på de fordi jeg hadde veldig uren hud en god stund, og jeg føler virkelig at de hjalp! Etter en liten stund så jeg betraktelig mye forskjell, og følte meg mye bedre. Har både positive og negative erfaringer med disse p-pillene, men har ikke planer om å slutte med de med det første for å si det sånn! Sliter jo selvfølgelig fortsatt med uren hud, men det er jo vanlig i den alderen man er i nå.

Hvem anser du som dine bestevenner? Har aldri egentlig likt dette spørsmålet. Mest fordi det er vanskelig å svare på, men også fordi jeg anser folk mest som veldig gode venner. Men siden jeg har en del gode venner, så velger jeg å ikke nevne navn. 

Hva heter du på forskjellige sider? instagram - carinahaug // snapchat - carinahaug // tumblr - ad0resimplicity // vsco - carinahaug.vsco.com // youtube - carinahaug // 

Noen favoritt tv-serier? Akkurat nå ser jeg mest på Pretty Little Liars, The Walking Dead, Drop Dead Diva og Castle.

Topp 5 sanger atm? Ghost - Ella Henderson // Break Free - Ariana Grande // All of Me - MAX & Zendaya // Oblivion - Bastille // Afire Love - Ed Sheeran //

Hva har du gjort hittil i ferien og hva skal du? På starten av ferien så var jeg på konf. leir som leder med 99erne, var en uke i Nordnorge på "familie reunion" og har vært en god del med venner. Drar til Bulgaria på lørdag, og blir der i 2 uker, og så når jeg kommer hjem så skal jeg kanskje på hyttetur og ellers bare være med venner. :)

Skal du reise noen andre steder i løpet av året? Skal blant annet til Göteborg i høstferien på lederkurs, "hyttetur" en helg i november og skal kanskje en tur til London før jul en gang!

Trener du/trente du/hva har du trent? Jeg trener dessverre ikke nå for tiden. Har vært ganske slapp når det kommer til det, og har ikke hatt noe motivasjon, i tillegg til at jeg har hatt en del skader som har hindret meg fra å bli med på slike ting. Tidligere har jeg ihvertfall holdt på med dans, turn og slalom. Slalom er noe jeg fortsatt holder på med, men sto aktivt på slalom i 8 år med ett "lag".

Hva ønsker du deg akkurat NÅ? Uff, det er mye.. Men det som står øverst på ønskelisten akkurat nå er Louis Vuitton Neverfull og Michael Kors Jetset tote. Har ønsket meg begge disse veskene ekstremt lenge nå, så håper å få gjort noe med det!

Bor du i Oslo sentrum? Nei, det gjør jeg ikke. Bor ca. 15 min unna med trikken, så bor ganske sentralt ihvertfall.

Kan du legge ut bildet av rommet ditt? Det skal vel la seg gjøre. Kommer ikke til å skje med det første, er ikke helt ferdig med rommet enda, og det ligger en god del klær rundt om kring, så når jeg får kastet meg ut i det, så får vi se.

Kan du ha sminkevideo? Uff.. Dette er noe som blir vanskeligere.. Er ikke sånn kjempe glad i å filme meg selv for så å legge det ut, i tillegg til at jeg har mistet kamera stativet mitt, men det er ikke helt uaktuelt.

Dette var alle spørsmålene for nå! Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det jo alltid mulig å legge igjen en kommentar, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. :) 


  0 kommentarer PÅf"Svar på spørsmålsrunde"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits