Pakk med meg - håndbagasje

Hei dere! Tenkte å ha en liten "pakk med meg serie" hvis jeg kan kalle det det. Hadde egentlig tenkt til å legge ut en "pakk med meg" video sånn som i fjor, men hadde ikke tid eller ork til det, så tenkte heller å ta håndbagasjen! Jeg er en sånn person som hater å fly, så har alltid en god del ting i håndbagasjen, så da har jeg tatt bilde av alt, og forhåpentligvis så kan det være til inspirasjon for dere. Først og fremst, så pleier jeg alltid å ha pc'en min i håndbagasjen. Grunnen til dette er at de som håndterer bagasjen ikke akkurat er så forsiktige, og i tillegg så får jeg sett på filmer underveis av flyturen og slike ting. Har også mobilen min med ørepropper sånn at jeg kan høre på musikk!

Og siden det vanligvis pleier å bli kaldt på flyet, så pleier jeg alltid å ha med meg ett skjerf eller en varm genser og en shorts/bukse (kommer annpå hvor vi reiser fra/skal til.) I tillegg så har jeg med meg en opplåsbar pute og en bok jeg kan lese hvis jeg kjeder meg.

Pleier vanligvis også å ha litt sminke i vesken, som f.eks concealer, pudder, speil og mascara i tilfelle jeg føler for å "freshe" opp sminken, eller jeg har sovnet og ser helt forferdelig ut. Jeg pleier også å ha med en liten "pung" med viktige ting, som tannbørste, tannkrem, tamponger, tyggis og strikker. I tillegg så har jeg også ekstra undertøy og bikini oppi her i tilfelle kofferten ikke kommer med, eller det blir noe trøbbel.

Sist, men ikke minst, så har jeg også med meg lommeboken min med pass og slike ting og solbriller. 

Håper dette hjelper litt, og at dere ser ting dere kanskje ikke hadde tenkt på til vanlig. :)


  0 kommentarer PÅf"Pakk med meg - håndbagasje"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits