Pakk med meg - håndbagasje

Hei dere! Tenkte å ha en liten "pakk med meg serie" hvis jeg kan kalle det det. Hadde egentlig tenkt til å legge ut en "pakk med meg" video sånn som i fjor, men hadde ikke tid eller ork til det, så tenkte heller å ta håndbagasjen! Jeg er en sånn person som hater å fly, så har alltid en god del ting i håndbagasjen, så da har jeg tatt bilde av alt, og forhåpentligvis så kan det være til inspirasjon for dere. Først og fremst, så pleier jeg alltid å ha pc'en min i håndbagasjen. Grunnen til dette er at de som håndterer bagasjen ikke akkurat er så forsiktige, og i tillegg så får jeg sett på filmer underveis av flyturen og slike ting. Har også mobilen min med ørepropper sånn at jeg kan høre på musikk!

Og siden det vanligvis pleier å bli kaldt på flyet, så pleier jeg alltid å ha med meg ett skjerf eller en varm genser og en shorts/bukse (kommer annpå hvor vi reiser fra/skal til.) I tillegg så har jeg med meg en opplåsbar pute og en bok jeg kan lese hvis jeg kjeder meg.

Pleier vanligvis også å ha litt sminke i vesken, som f.eks concealer, pudder, speil og mascara i tilfelle jeg føler for å "freshe" opp sminken, eller jeg har sovnet og ser helt forferdelig ut. Jeg pleier også å ha med en liten "pung" med viktige ting, som tannbørste, tannkrem, tamponger, tyggis og strikker. I tillegg så har jeg også ekstra undertøy og bikini oppi her i tilfelle kofferten ikke kommer med, eller det blir noe trøbbel.

Sist, men ikke minst, så har jeg også med meg lommeboken min med pass og slike ting og solbriller. 

Håper dette hjelper litt, og at dere ser ting dere kanskje ikke hadde tenkt på til vanlig. :)

2011-2014


 Den beste klasse noen sinne!


Er litt sykt å tenke på. Er ferdig med 10 år med skole. Ferdig med både barne skolen og ungdomskolen. Ett nytt kapittel i livet begynner, fordi nå kommer videregående. Folk jeg har gått på skole med i 10 skal jeg nå skille lag med, og det vil komme nye venner. Heldigvis er det ingen av vennene mine som skal flytte, så det kommer til å være enklere å holde kontakten. 

Det har vært en tradisjon for skolen vår at tiende klasse feirer at vi er ferdig med 10 år skolegang ved å dra til Sletta å være der "hele" natten. Noen av jentene og jeg dro til Maud for å vorse der før vi dro videre til Sletta. Her var så og si hele trinnet samlet før alle sammen dro hvert til sitt. På onsdagen hadde vi vitnemålsutdeling. Dagen ble fyllt med taler, musikk og noen tårer. En av lærerne våre skulle slutte sammen med oss, og vi måtte si ha det til alle sammen. Som en siste liten "feiring" og samling hadde vi planer om å dra ned på sollerudstranden og være der, noe som var ekstremt koselig. Denne uken har både vært trist og hyggelig. 

På mandag reiser jeg på konf leir som leder, og kommer hjem på fredagen. Blir ikke noe blogging da, men får se etter det hva jeg velger å gjøre. :) God sommerferie!

Mandags barn

Hei! Er egentlig på skolen nå, men tenkte å legge ut ett kjapt innlegg. Har norsk nå, så skal vise fram bloggen for klassen. I første time hadde vi klassenstime, noe som egentlig bare er at vi får informasjon for resten av uken og slike ting. Resten av dagen har vi hatt tredeling, noe som vil si at vi deler inn C og D klassen inn i tre grupper som har timer sammen hele dagen.

Driver å holder på en minnefilm nå som skal vises for CD klassen aller siste skoledag. Hele filmen er satt sammen av bilder og små snutter fra 8-10 klasse. Har jobbet med den siden vinterferien, og har fått hjelp av Charlotte, så på en måte så holder vi på med den sammen. 

Håper å få lagt ut ett innlegg senere i dag eller i morgen om helgen, men får se når jeg får tid! Husk også å sjekke ut Cecilie sin blogg, den er ganske bra selvom det bare er ett innlegg.

Vinterferie

1) Var på Aktivum. 2) Ble låst inne på rommet, og ødela døren. 3) Var på tur i skogen på morgenen med trinnet. 4) Var på teater og hadde "juleavslutning" med CD.

1) Pakket inn julegaver. 2) Var med Ida. 3&4) Feiret nyttårsaften med fine folk.

1&2) Var på skolen. 3) Feiret kåringen min fra ballet med premien. 4) Var i tingretten med klassen og sovnet på do.

1) Var ute med venner. 2) Feiret bursdagen til Henriette. 3) Var først på "jentekveld" før vi dro ut. 4) Feiret bursdagen til Henriette.

1) Hadde klippet av halvparten av håret, og var med på "bildeskattejakt". 2&3) Var i Hemsedal med Andrea, Marie og Sema. 4) Fullførte lederkurset. 

1) Var hos Charlotte. 2&3) Var på skolebesøk. 4) Camilla hadde bursdag.

1&2) Feiret valentinsdagen med jentene på Vapiano. 3&4) Var med Nora på Malou før vi møtte Kari og Hedda i byen. 

 

Hei! Lenge siden nå. Har egentlig ikke hatt så mye å blogge om, selvom det har skjedd en god del. Tenkte at det var bedre å ta en liten oppsumering nå når jeg faktisk har litt tid til å blogge. Skal prøve å få blogget litt neste uke, men kan ikke garantere noe. Er ganske mye som skjer neste uke og fram til sommerferien siden jeg går siste året på ungdomskolen, men skal gjøre så godt jeg kan.

Ball 2014

Hei folkens! I går hadde vi tiende klasset ballet vårt, noe som har vært en stor grunn til at jeg ikke har blogget ordentlig på en god stund. Håper på å begynne å blogge ordentlig igjen nå så fort jeg greier, men lover ikke noe. Har planlagt tiende klasset ballet kjempe lenge nå, og å tenke på at det var over så fort var egentlig ganske kjipt. Vi startet med å vorse hos Henriette hvor vi tok en god del bilder og bare gjorde oss klare til ballet før vi dro fra henne i taxi til skolen. 

Når vi hadde kommet til skolen så var hele tiende klasse der for å ta bilder. Etter en liten stund kom noen åttende og niende klassinger som også ble tatt bilde av før vi gikk ned til gymsalen for å spise middag. I løpet av middagen ble det holdt noen taler, det var underholdning og tiende klasse gikk polonese og danset swing. Herrenes tale og damenes tale (det vi fikk høre av den) var kjempe bra, og konfransierene fikk alle sammen til å le.

Etter middagen gikk alle trinnene ned til et annet sted hvor vi skulle ha kåringer. Noen av kåringene var blant annet Konge og Dronning, Greve og Grevinne, Kjærestepar, Søtnos, Nykommer, og Wannabe. Konge og Dronning var de eneste kåringene vi kunne stemme på, og det var fem nominerte til å bli kongen og dronningen.

Etter alle ballkåringene var utdelt ble tiende klasse kjørt til nachet med en partytrikk. Det var noen av foreldrene som hadde pyntet trikken og det ble spilt musikk hele veien. På nachet var det fire baristaer fra Starbucks som lagde frapper hele kvelden og guttene var "dj'er". Litt utover kvelden ble det internkåringer til noen på trinnet, og jeg fikk kåringen "GGGB". Nachet var ferdig 01:30, men vi var ikke hjemme før rundt klokken to. Var alt i alt en kjempe koselig kveld, men er litt kjipt å tenke på at det var det siste ballet vårt på ungdomsskolen.

Nyttårsforsett 2014

Hei dere!

Vet det er en god stund siden sist nå, men har absolutt ikke hatt blogg motivasjon, og selvom jeg har hatt en god del å blogge om, så har jeg ikke orket å drasse med meg kameraet over alt eller få folk til å stille opp på bilder, men skal bli mye flinkere til det nå! Det er jo egentlig kjempe morsomt å ha masse bilder å se tilbake på når man blir litt eldre, så det er noe jeg absolutt må bli flinkere til, men over til det innlegget egentlig skal handle om; mine nyttårsforsett. Er egentlig litt redd for å skrive de ned, fordi da blir det mer virkelig, men i år så er jeg bestemt på å greie å fullføre de.

? Være mer spontant: Jeg er en sånn person som liker å planlegge ting og må alltid vite i god stund hva det skjer, hvis ikke blir jeg kjempe stresset, så jeg har veldig lyst til å bli mer spontan og ta ting på sparket. Er så mye mer jeg kunne opplevd da.

? Begynne å trene og spise sunnere: Selvfølgelig må jeg ha med disse to punktene, de to punktene som så og si alle prøver å holde seg til og fullføre når det nye året kommer. Jeg trente faktisk en god del i fjor mellom mars og mai, men så brakk jeg ribbeienet, og slet med det en god stund, men nå er det ingen unskyldninger lengre! Å spise sunnere er også et veldig enkelt punkt, det er bare å ikke spise godteri, ferdig mat, drikke brus og sånne ting! Er jo selvfølgelig lov å unne seg noe nå og da, men bare så lenge det ikke er hele tiden.

? Gripe sjanser: Dette er også en ting jeg er veldig dårlig på. Jeg har veldig lett for å si nei når noen spør meg om jeg vil finne på noe, som f.eks dra ut eller dra på kino, noe som er veldig dumt, fordi det er så mye man går glipp av!

? Bli flinkere til å spare: Dette er et mål jeg setter meg så og si hvert eneste år, men jeg greier aldri å holde det. Det som gjør det enklere er hvis det er noe man virkelig ønsker seg, så kan man bestemme seg for at man ikke skal kjøpe noe før man har spart opp penger til den tingen og evt. kjøpt den, eller funnet noe annet man har mer lyst på. 

? Bli flinkere til å gjøre lekser og lese til prøver: Rett før jul så kjente jeg skikkelig på det at jeg var dritt lei av alt som hadde med skolen å gjøre, og det er ikke særlig mye bedre nå. Har store problemer med å komme meg ut av sengen om morgenen og ser egentlig ikke vitsen med å gjøre en innsats. På vår skole, så starter ikke den nye terminen før 15 januar, noe som vil si at halve skoleåret vårt er forlenget. Får ikke karakterkortet før 15 januar, og jeg er fullt bestemt på at når den nye terminen starter, så skal jeg gå fullt inn og virkelig fokusere på leksene. 
 

Kjoletips


1) HER  2) HER 3) HER 4) HER

5) HER 6) HER 7) HER 8) HER

9) HER 10) HER 11) HER 12) HER

Nå begynner juelbord, skoleball og fester å nærme seg, og hvert eneste år er det et slit å finne kjoler. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i dette, vil alltid ha en ny kjole hvert eneste år fordi man ikke vil dukke opp i samme kjole som ifjor. Her har jeg nå samlet 12 kjoler, noen passer bra til juleaften/julebord, andre til julemiddag med familien og noen passer bra til skoleballet eller nyttårsaften. :) Jeg likte best 1,5,6 og 11. Håper dette hjalp noen!

Wishlist for christmasBukse fra Acne - Topp fra River Island - Michael Kors Saffiano Jet set 15-tommers i beige - Marc Jacobs daisy - Kamerastativ - Burgunderrød cardigan fra Gina Tricot - Juicy bukse, helst i svart velour- Penger.

Er litt flere småting jeg ønsker meg, men det er disse tingene som står øverst på ønskelisten. :)

Sjoa


På tirsdag morgen dro hele trinnet på klassetur på Sjoa, noe som ville bli den siste turen vår sammen. Vi startet med å stoppe på Olympiatoppen hvor vi fikk kjøre bob og ha litt forskjellige leker. Hele bussturen tok tilsammen 5 timer, noe som overraskende gikk helt bra siden alle hadde noen å snakke med, og det ble spilt musikk høyt. Når vi kom fram til Sjoa så gikk vi inn i de lavvoene vi skulle sove i og la oss til rette der. Vi fikk en lavvo hvor det var plass til 30 stykker, noe som egentlig passet perfekt. På kvelden hadde de satt ut flere bål rundt om kring på området, så alle sammen satt rundt der.

Dag to dro vi på rafting noe som var utrolig gøy. Vi raftet 15km tror jeg det var, og det var flere ganger vi holdt på å falle ut i vannet. Var en kjempe morsom opplevelse, og guiden vår var utrolig morsom. Han forklarte oss om alle de forskjellige "delene" vi dro gjennom som "sjokoladejuvet" og "bye bye baby". Fikk selvfølgelig ikke tatt noen bilder under selve turen, men det var med to fotografer som tok bilder, så får se om de legger ut de bildene noen gang. På kvelden kunne man hoppe i badestampen hvis man ville, spille fotball, leke med hundene som var på området eller bare slappe av. Etter badestampen fikk vi servert en to retters middag (noe vi egentlig fikk hver eneste dag) og som egentlig var veldig god.

(Bildet tatt av charlotte)
Tredje dagen ble vi vekket 05:45 noe som virkelig var helt forferdelig. Vi skulle denne dagen ta turen opp til Galdhøpiggen. Først tok vi en to timers busstur fram til Juvasshytta hvor man fikk muligheten til å kjøpe noe før turen gikk videre. Andrea, Ea og skulle ikke gå opp Galdøpiggen, så istedenfor å bli med resten av trinnet oppover, så satt vi på Juvasshytta i over 6 timer... Var virkelig ikke noe å gjøre der oppe, med tanke på at vi ikke fikk lov av de som jobbet der til å sitte inne i peisestua, så vi satt ved ett bord hele tiden.  Etter en liten stund kom Ella, Thea og Charlotte tilbake, og det eneste vi gjorde var å spille kort før vi dro med bussen tilbake igjen til Sjoa.

På fredagen dro vi fra Sjoa halv ti før vi stoppet i Lillehammer i to timer. Har aldri vært inne i byen i Lillehammer, men ble veldig positivt overrasket. Var en kjempe koselig by med veldig mange hyggelige mennesker. Kom fram til skolen klokken tre, og med en gang jeg kom hjem, så spiste jeg lunsj og la meg til å sove. Var skikkelig overtrøtt, så var kjempe deilig å endelig få sove ut ordentlig.

Derfor har det vært så lite blogging fra meg i det siste. :) Var ikke akkurat det beste nettet der oppe, så bestemte meg for å utsette bloggingen til jeg kom hjem. Ville helst bruke tiden på å kose meg med resten av trinnet og fokusere på noe annet. Håper dere har hatt en kjempe fin uke!

Macaroons


Bildet låntfra Charlotte sin blogg.

Hei alle sammen! Etter at jeg kom hjem fra Gran Canaria, så har jeg vært opptatt så og si hele dagen. På torsdag så dro Ida, Charlotte, Henriette og jeg til byen, og dro innom et kjempe søtt lite "bakeri" på Solli før vi dro videre inn til byen og spiste lunsj på Vapiano. På kvelden kom Emilie til meg, og vi dro opp til Andrea. På fredagen dro Charlotte, Andrea og jeg til byen og spiste lunsj på Fridays og så var vi hos Andrea resten av kvelden. 

Skal få prøvd å filme innkjøpsvideoen i dag, men kan ikke love noe.

Førpremiere

Hei dere! Beklager for lite blogging, men har ikke orket å drasse med meg kameraet rundt i byen og sånne ting, men har tatt noen bilder med iPhonen. I går var jeg på førpremiere på filmen Pornopung med Marie, og ble veldig positivt overrasket over filmen. Norske filmer er jo vanligvis kjempe dårlige, men denne var faktisk ganske morsom. Filmen handler om Christian som flytter fra Stavanger til Oslo for å studere, men er ganske uheldig med de han ender opp med å dele leiligheten med. De to guttene han deler leiligheten med lever av å sjekke opp damer, og har bestemt seg for å forandre Christian fra en taper til en Cassanova på bare seks måneder. Filmen er full av gullkorn og de fleste kan kjenne seg igjen i noe av det som skjer, uansett hvilken alder. Den kommer ikke ut på kino før i morgen (19 juli), men jeg anbefaler alle å dra å se på den. :)

2 dager til...... FERIE! Gleder meg helt utrolig mye til å sove lenge, og bare slappe av i en hel uke, uten å tenke på lekser eller noe. Hele uke 7 har niende trinn på skolen vår elevbedrift, og jeg sammen med fem andre jenter har da bestemt oss for å selge cupcakes, i en "bedrift" som heter Happy Cakes. Hele denne uken går da til å stå opp tidlig, lage cupcake røre og frosting, og å legge seg sent. Vi gjør egentlig ikke noe annet. Kan med hånden på hjertet si at jeg er lei av lukten, smaken og alt som har med kaker og slikt å gjøre. I morgen og på fredag har vi to veldig hektiske dager. Vi må tilsammen lage rundt 300 cupcakes ganske tidlig på dagen, så når det her er over skal jeg bare begrave meg under dynen, haha.

Ball 2013

Hei dere! Vet jeg ikke har blogget på en liten studn nå, men har hatt den siste innspurten til karakterene. På skolen vår, for første gang, så har vi utsatt terminen vår til 16. januar istedenfor å ha den i desember, så vi har hatt de siste prøvene denne uken. Men jo, i går var det ball på skolen vår, og da var vi seks jenter som gjorde oss klare hjemme hos Ea. Tok med meg kameraet, men glemte liksom å ta det fram, så fikk tatt ca. 10 bilder til sammen - og alle var imens vi gjorde oss klare.
Direkte link til skoene her (Nå er de på 50%)

Har ikke bilde av kjolen på, og orker heller ikke å ta den på. Den henger heller ikke så fint på hengeren, men dere kan se den her.

Fredager generelt er egentlig kjempe deilige dager (vi har bare tre timer på skolen, slutter 11:45), men det er alltid sånn at dagen etter ballet startet vi en time senere og har kanonballturnering, så det eneste vi gjorde var å ha kanonballturnering i en time og gitar i ca. en halvtime før vi fikk lov til å dra hjem. Tok ferdig 12 takts blues testen i gitar og fikk en 5'er (!!!!). Etter skolen dro Hege, Ea, Henriette, Andrea, Marie og jeg en tur på cafè og shoppet litt før vi dro hjem. 
De siste dageneNoen bilder fra de siste dagene. Vet at jeg ikke har blogget så veldig mye i det siste, men har egentlig bare utnyttet ferien hundre prosent. Kjenner virkelig hvor stressende skolen egentlig er, og hvor mye jeg har lengtet etter ferien. I morgen blir det enten kino, eller film med jentene. Skal prøve å få tatt bilder i morgen også. ;)

Tur i kulda

Hei folkens! Beklager for at jeg ikke har fått blogget tidligere, men finner ikke laderen til kameraet mitt, så har måttet spare på batteriet, og i tillegg til det ble vi ferdig med tentamene i går, så nå har jeg endelig juleferie! (skal bare på skolen en time i morgen). I dag dro hele trinnet vårt på tur ved Bogstad gård. Vi var der 07:30, og fikk dra hjem 09:30. Da hadde vi gått i "fakkeltog" i hundre meter ca, og grillet og kost oss. Tok med meg kameraet da, og fikk tatt noen bilder.Meg, Ea, Marie, Henriette og Andrea.

Resten av uken har jeg brukt på å kjøpe ferdig julegavene og vært med venner. De fleste reiser bort i julen, så det er litt koselig å være med dem før de drar bort. Har også pusset opp rommet mitt, så håper på å få spilt inn en romvideo snart, venter bare på de siste tingene.

BursdagMarc Jacobs lommebok - bursdagsgave fra mamma<3 Elsker den! Har sett på den kjempe lenge og endelig er den min! :)

Innkjøp den siste tiden

Jeg gidder virkelig ikke å beklage for at jeg ikke blogger, haha.. Sier bare at jeg skal bli flinkere til å blogge, men det skjer ikke, så ja.
Prom dressPrøvde Aleksandra's ballkjole i går (Andrea sin storesøster), og ble helt forelsket i den, haha. Den er kjempe fin, og satt egentlig kjempe bra på. I dag dro vi en liten tur til byen for å se på flyene og gå litt rundt, men kjøpte ingen ting. Sånn er det når man sparer penger, og må kjøpe masse bursdagsgaver, huff... 

Egypt

Standard bilde...

Romeo

Innkjøp180,-

349,- Taxfree

199,- Taxfree

299,- H&M

199,- BikBok

Hei dere! Unnskyld for at jeg ikke har blogget, men trengte en pause. Skolen starter jo igjen på mandag, og ville veldig gjerne være med venner og bare slappe av før stresset starter igjen, haha. I går var jeg i byen med Kari og Hedda, kjøpte bare en gave og mat. Har også vært med jentene i det siste på stranden, grillet og kost oss. Har hatt med meg kameraet hver eneste gang jeg har dratt ut, men har bare glemt å ta det fram...

I dag skal jeg bare slappe av hjemme, kan hende jeg drar ut senere, har ikke lagt noen "ordentlige" planer enda. Er deilig å være hjemme litt iblandt også. 


 
Gratulerer med fjortenårs dagen til en sykt herlig jente! Kjempe glad i deg Charlotte.
 Tenk at vi nesten har kjent hverandre i fjorten år! Håper du får en kjempe fin dag og at du koser deg kjempe mye, du fortjener det virkelig. 

Converse


Å! Elsker virkelig denne fargen på Converse. Hadde egentlig lyst på hvit, men de hade ikke størelsen min igjen, men disse er helt perfekte! Mine andre Converse hadde revnet på begge sider, foran og båk, så derfor trengte jeg nye. 

I morgen er planene (hvis det er fint vær) å spise frokost med Ea på Waynes og ta oss en tur ut på ettermiddagen. Blir sikkert kjempe hyggelig med tanke på at hun drar til Milano på søndag... 3 uker ca. til jeg drar nå! Gleder meg kjempe mye.

St. Hans

Har blitt syk igjen etter lørdagen.. Hadde St. Hans middag med jentene og satt ute på terassen i en time klokken tre-fire om natta i tynn shorts og singlett, så man kan vel si at jeg fortjente det.. Har blitt forkjølet med litt feber og pollen allergi, så fin sommerferie, haha... På lørdag kom Andrea, Ea, Henriette, Marie og Charlotte hjem til meg og hadde tapas hvor alle tok med seg en rett hver. Var kjempe hyggelig og alle sammen hadde en utrolig fin kveld. Tok ikke så mange bilder, men ble da noen.
søta

Og sånn har jeg tilbringt dagen min i dag...
 

Hater virkelig å være syk, men jaja. Skal bli bedre til å blogge, det er bare så mye som har skjedd i det siste.

Innkjøp siden sist

En stund siden nå, unnskyld, men har ikke hatt blogglyst i det hele tatt, og har egentlig ikke gjort så veldig mye for å være ærlig. Alt har enten gått i ett, eller så har det ikke skjedd noe. Tenkte jeg kunne legge ut bilder av innkjøpene siden sist siden det har vært CC dager og masse salg.


BIKBOK 100,- (egentlig 500)

BIKBOK 50%

 BIKBOK Shorts 50%

Whitney Port by BIKBOK 50%

BIKBOK 79,-

HM 249,- (Er størelse 38 så er litt stor, men med et brunt belte i livet og brune sko er denne kjempe fin!)

Har fri i dag fordi vi har avspasering, og det er jo siste uken før sommerferien, kjempe deilig! Gleder men skikkelig, skal til Egypt i to uker med mamma og søstern, hytteturer, stranda og middag med jentene. :) 

Nicki

Beklager for veldig dårlig blogging i det siste, men har hatt tentamener og prøver og masse sånne ting, men er heldigvis ferdig med det. Har bare igjen en fransk prøve (hvorfor!?) og så er vi nesten ferdig på skolen. Men jo, grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg var på Nicki Minaj konsert.   Var en helt syk opplevelse, skikkelig bra! Var litt kjedelig at det var oppvarming i en halvtime, så måtte vi vente i en time, og konserten i seg selv varte bare i en time, men jaja, 


(Tatt med iPhone, derfor kvaliteten..)

I dag har jeg bare vært hjemme og øvd litt til fransken og sovet. Skal bli mye bedre til å blogge, lover dere.

Sleeping Beauty

Våknet 07:15 i går fordi vi måtte rydde og vaske hele kolonien før vi dro hjem fra Hudøy. Vi dro ned til havna når den var rundt 10, og kom ikke på båten før den var ti over tolv, og da hadde jo selvfølgelig to av bussene dratt, så da var vi sånn typ. 10-15 stykker på den siste bussen. Sykt deilig! Både Ea, Andrea og jeg la oss på hver vår "rad" og sov nesten hele bussturen. Når vi kom fram til skolen var jeg så trøtt at jeg faktisk la meg ned på asfalten med en pute og holdt på å sovne. 

Var helt sinnsykt slapp i hele går, så la meg til å sove rundt halv syv og sov i hele 17 OG EN HALV TIME! Våknet klokken elleve og hadde så vondt i hodet at jeg ikke greide å dra på skolen. Sov jo i bare 6 timer når vi var på Hudøy, så måtte ta igjen litt søvn kan man si, haha... 


representing øraker ftw

(Begynte på dette innlegget klokken 12...)

Siste uken

Etter båtturen på torsdag dro Andrea, Charlotte og jeg ned på sollerudstranda og møtte noen folk der. Etter en stund kom Ea, Henriette og Marie og var der til rundt klokken syv før vi dro hjem. Etter tentamen på fredag dro vi også ned, og på lørdag dro Ea, Marie og jeg på tusenfryd før vi tok turen ned igjen på stranden i går. I dag var alle sammen hos Andrea og holdt på med makrame. <3 Har vært en utrolig deilig helg med herlige folk! Har engelsk tentamen i morgen og matte tentamen på torsdag ++ JUSTIN BIEBER KOMMER PÅ ONSDAG!!! Har vært helt stoked hele uken. :)

You make me feel like a million bucks
Pene Ea

Ida

elsker deg

 

Var en tur i frognerparken med Ea og Ida i dag før vi dro ned på Sollerudstranda i noen timer. Var utrolig varmt i dag, så fikk endelig fått i shorts. Gleder meg skikkelig til sommerferien nå. Skal til Egypt i to uker, Nicki Minaj konsert og hytteturer. <3 Er jo ikke så lenge til nå, ca. 2 måneder. CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits