Last day


Gran Canaria i instagram bilder

Hei dere! I dag var siste dagen i Gran Canaria, og i morgen på denne tiden så er jeg hjemme i Norge igjen. Litt rart å tenke på, men det skal bli deilig å komme hjem igjen. Beklager for at jeg ikke har blogget på en liten stund, men alt har virkelig gått i ett de siste dagene. Har villet oppleve så mye som mulig på den korte tiden vi hadde igjen, og shoppet ferdig litt sommergaver og sånt. Over her ser dere ferien vår i instagram bildene mine (carinahaug). Har ikke tatt med meg kameraet over alt, så da har det for det meste blitt instagram bilder. 

Når jeg kommer hjem igjen så skal jeg få filmet ferdig summer haul videoen, få laget en reiseguide og litt annet. Skal prøve å bli bedre på å blogge når jeg kommer hjem, men fram til 9 september, så går virkelig alt i ett. Må gjøre klart til konfirmasjonen, skal på klassetur, konserter og bursdager, men skal gjøre så godt jeg kan med å i hvertfall få inn ett innlegg hver dag. :) 

Snakkes i Norge!

Atlàntico

Hola mis amigos! Beklager for så lite blogging nå i det siste, men har ikke gjort så veldig mye. Har vel egentlig for det meste ligget ute å solt oss, spist og gått litt rundt i området her. Skal få prøvd å ta en god del bilder nå de siste dagene. Uansett, i dag så var mamma og jeg på et ganske stort senter, ca. en time utenfor Arguineguin, Atlàntico. Der hadde de alle de butikkene jeg hadde gledet meg til å dra innom, men fant egentlig ikke så mye. Legger ikke ut innkjøp nå, med tanke på at jeg har tenkt til å samle alle innkjøpene fra sommeren i ett eget innlegg/video på slutten av sommeren. :)

Sunset


Solnedgangen her er virkelig helt fantastisk... Vet det ikke synes så bra på bildet, men solen er helt rød og havet ser bare helt himmelskt ut.

Jeg vil virkelig beklage for at jeg ikke har blogget på en liten stund nå. Etter onsdagen hvor jeg som sagt ble solbrent, så greide jeg også å bli litt syk med hodepine og kvalme, så jeg har bare ligget å sovet og slappet av de siste dagene. Rødheten er for det meste borte nå, men er fortsatt ganske øm flere steder, så regner med at det blir tilbake igjen ved bassenget i morgen! Skal få tatt flere bilder i morgen, og forhåpentligvis så får jeg lagt ut outfit også hvis det gjør seg til. :)

Hallo

Hei folkens! Veldig kreativ overskrift, eller hva? Kom nettopp inn fra å ha vært ute å solt oss siden klokken 9 i dag morges, og så heldig som jeg er har jeg greid å bli solbrent, på cirka 80% av hele kroppen, selvom jeg har smurt meg med solfaktor 25, og det ikke er varmere enn 27 grader ute. Er det mulig? Skal derfor spare dere for bilder av meg i dag, også får jeg håpe at en dage borte fra solen i morgen vil gjøre susen. :)


Fine mamma'en min.

Har dere noen planer for resten av sommeren? :)

Vel fremme

Hei dere! Nå har vi endelig satt oss inn på hotellet her i Gran Canaria etter utrolig mange timer, haha. Stod opp halv fem i dag tidlig og landet rundt tre tiden. Nettet her er kjempe bra (hvis vi ser bort ifra at det tar veldig lang tid å laste opp bilder), så blir nok ett innlegg hver dag tror jeg. :) Har egentlig ikke så veldig mye å si, men nå skal vi ut og utforske og handle inn litt mat, så skal se om jeg får tatt noen bilder! Vil også minne på at jeg kommer til å oppdatere instagrammen mer enn bloggen, og dere kan følge meg på carinahaug.

Gran Canaria

Den 24 juli drar mamma og jeg til Gran Canaria, nærmere bestemt til Arguineguìn. Vi flyr fra Gardermoen klokken 09:00 på onsdagen, og kommer hjem den 7 august. Gleder meg veldig til å dra dit fordi jeg elsker Spania og menneskene der nede. Planen var jo at vi egentlig ikke skulle reise til utlandet i det hele tatt i sommerferien, og bare enten ta en lang weekend til København eller London, men når vi fant dette hotellet så forandret vi mening ganske fort. Har vært i Spania to ganger tidligere, men aldri Gran Canaria så ser virkelig fram til det. Hotellet har også gratis nett på rommene og på resten av hotellet, så skal nok få lagt ut noen innlegg innimellom hvis det ikke er for tregt, men kan ikke love noe. Vil jo selvfølgelig utnytte solen og tiden der nede så godt som mulig uten å sitte forran PC'en hele dagen, så bloggen kommer nok til å bli nedprioritert.Bildene tatt fra ving sin hjemmeside til hotellet.CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits