Instagram

Tenkte å dele med dere mine siste instagram bilder! Er mye mer aktiv på instagram rundt sommeren, er så mye mer å ta bilde av, og mye enklere å få "finere" bilder. :) Her er det blant annet bilder fra vi kom opp til eksamen (det midterste bildet, og som dere sikkert skjønner, så kom jeg opp i norsk), fra bursdagen til Andrea, 17 mai, Aktivum og at Charlotte og jeg badet. Vet ikke om slike innlegg er morsomme for dere å lese, men tenkte å oppdatere dere litt. Er ikke alltid så lett å drasse med seg kameraet rundt, og siden telefonen alltid er med, så blir det til at det er den jeg tar bilder med. :) Heter forresten @carinahaug på instagram. 

Påskeleir


1) På vei opp til påskeleir 2) Johanne 3) Pause i løpet av dagen 4) På vei hjem fra bakken

1) Under middagen 2) Talenshow 3) I bakken 4) Under en gudstjeneste i en kirke.

1&2) Noen av prankene som ble gjort. 3) Uteaktiviteter

1) Siste dag i pausestuen 2&3) På vei hjem fra påskeleir, klemmerunde 4) På bussen på vei hjem

Tenkte å bare ta en liten oppsumering av starten av påskeferien min. Vi har fått i oppgave av læreren vår å lage en blogg og blogge litt på den, så tok det som en mulighet til å kunne legge ut ett innlegg. På starten av påskeferien dro jeg opp til Fagerli, Geilo med ca 30 andre. Vi var på påskeleir med Ullern menighet og var der fra fredag til onsdag. Dagene bestod av å være i bakken, ha litt undervisning om påsken generelt og egentlig bare tulle og finne på noe å gjøre. Det var så og si fint vær hver eneste dag, så meste parten av tiden satt vi ute i solen og spillte kort, solte oss og snakket. 

Over ser du noen collager av hva vi gjorde, og litt av hva som skjer på påskeleir. Dette er noe alle kan være med på, uansett om du er konfirmert eller ikke. Resten av hva jeg gjorde i påskeferien kommer i ett annet innlegg:)

1 søndag i advent

Hei dere! Da var det første desember og første søndag i advent, og det er enda ikke snø i Oslo, haha. Er egentlig ganske glad for det. Dagen i dag har egentlig bare gått til å rydde rommet, slappe av og å se på julefilmer. Er en sånn person som sliter skikkelig med å få julefølelse, så bedre å starte tidlig. :) Nå holder mamma på med å lage pinnekjøtt, så da blir det enda mer julete! Håper alle sammen har hatt en bra første søndag i advent.

20.10.2013


Hei! På lørdag feiret jeg som sagt bursdagen min hjemme hos meg, noe som var kjempe koselig. Vi ble tretten stykker og selvom jeg egentlig ikke hadde planlagt at vi skulle gjøre noe spessielt, så var det alltid noe som skjedde. I dag startet jeg dagen med å spise frokost med Ida og Mathea, og så ble det vasking av hele leiligheten for så å ha familiebursdag. De siste gjestene dro nå nettopp, så var deilig å få satt seg ned og bare slappet av litt.

Vet ikke helt hva som skjer til uken enda, så regner med at jeg kan slenge inn ett innlegg forhåpentligvis hver eneste dag. :)

Oppsumering


1) Var på lang tur i høstferien med mamma og Lotta 2&3) Hadde det litt for "morsomt" i timene 3) Var i bogstadveien med Ea, Ida og Andrea

1) Starstruck av kongen 2&4) Var på teater med klassen og spiste lunsj på BIT først 4) Drakk litt for mye starbucks

Hadde burdsag i går, så dro til byen med jentene for å spise lunsj:)

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget, men som sagt så er det en god del som har skjedd i det siste, så har ikke hatt tid. Over ser dere bildene fra den siste tiden som jeg bare har lagt sammen i en collage for å vise dere. Må bare si tusen takk for alle hilsner på bursdagen min i går, hadde det kjempe bra. :) Ble vekket med frokost på sengen, så på film på skolen, dro til byen for å spise lunsj for så å dra hjem for å feire med mamma og søstern. Skal feire med jentene på lørdag, og i morgen så skal jeg til byen for så å ha Ea på overnatting, så jeg lover å bruke kameraet i helgen, om det så bare blir tatt ett bilde. :)

Bursdag


Andrea og Thea

Hedda

Marie

Hei! Var i bursdagen til Hege i går og tok med meg kameraet, men det endte opp med att alle andre brukte kameraet til å ta bilder bortsett fra meg, og disse tre bildene var så og si de eneste brukbare.. Var i hvertfall en kjempe koselig kveld! Startet først med å spise, og så hadde vi litt forskjellige "leker" hvis jeg kan kalle det for det, og så sluttet vi med å bare sitte å snakke. Har jo selv bursdag nå på onsdag (jippi), så skal feire den på lørdag med noen av de samme folka.

Vet ikke hvor mye jeg får blogget før onsdag, skal ha en prøve på tirsdag, og jeg er ikke så keen på å blogge på bursdagen min, så vi får se. :) Nå om cirka en time skal Ea, Andrea, Henriette og jeg dra til byen for å møte Ida, så skal få prøvd å ta med meg kameraet da.

Tuesday

Hei! Sitter egentlig på skolen nå, men tenkte jeg kunne slenge inn et lite innlegg til dere. Overnattet hos Charlotte med Ea for en liten stund siden, og kom på at jeg ikke hadde lagt ut noen bilder fra det, så tenkte å legge ut noen på det innlegget her. Var ikke så veldig mange brukbare bilder, egentlig bare det over! Skal få prøvd å ta litt bilder senere sånn at jeg får en header, er så fint lyse ute nå, så satser på det. :)

Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, haha, men skal få prøvd å legge ut ett innlegg senere i dag med blogganbefalinger, så bare å sjekke innom senere i dag!

Sweater Weather

Hei! Så, i forrige innlegg så sa jeg at jeg skulle ta med kameraet uansett hva jeg skulle, men det greide jeg selvfølgelig å glemme *klapp på skulderen*, men ihvertfall; etter skolen dro Ea, Hege og jeg til byen en liten tur for å kjøpe litt. Hadde egentlig tenkt til å kjøpe kamerastativ og fjernkontroll, men det stativet jeg skulle ha var de tomme for, så da ble det bare fjernkontrollen. Etter en liten stund dro Ea og jeg hjem til meg, og vi har egentlig bare sett på CSI:NY i ett par timer, så ikke så veldig mye interresant å si der. 

Fikk Ea til å ta noen bilder av meg i sted (det over) for å prøve ut fjernkontrollen og litt sånt, og ble veldig fornøyd! I morgen tror jeg at jeg skal bli med Charlotte for å prøve ballkjole, som alltid er hun sent ute, haha, så det blir sikkert koselig. Hva er deres planer for uken?

Krølle


Hei! I dag har det egentlig ikke skjedd så mye, har vært med Marie så og si i hele dag, og har prøvd i over en time nå på å få blogget. Nettet har hengt seg opp, skrudd seg av og på og egentlig bare vært irriterende. Har egentlig ikke noe spennende å fortelle dere, skjer vanligvis ikke så mye på søndager, og når det først skjer noe, så er det ikke noe spesielt å fortelle. 

Har ingen store planer i morgen, men er sikkert ett eller annet som skjer, så skal få prøvd å få dratt med meg kameraet mitt uansett hva som skjer sånn at jeg har noe å blogge om.

Who´s Gonna Save UsHei søte dere. Haha, kommer ikke til å beklage en gang for å ikke ha blogget, og love at jeg skal bli bedre. Har lovet det sånn i hvert eneste innlegg eller noe, så ja. Men grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi alt virkelig har gått i ett. Er endelig ferdig med å pusse opp rommet mitt, mangler bare å skaffe meg en ny taklampe, og så er alt ferdig! Var i tillegg i Sverige på onsdag på en liten harry-tur med mamma, så kan få prøve å poste innkjøpene fra da. Er en god del ting som skjer framover nå, sult-kursene starter, jeg har bursdag og det er en god del prøver, så vet ikke hvor aktiv jeg kommer til å være på bloggfronten, men skal gjøre mitt beste.

I dag har jeg bare ryddet ferdig rommet, og mamma og jeg har kost oss med blåskjell mens vi så på Skal vi danse. Ikke så veldig spennende egentlig, haha. Hva har dere gjort i høstferien hittil?

Everyday Makeup routine
1) REN Hydra-calm global protection day cream 2) BareMinerals foundation primer
Starter først med å smøre fuktighetskrem på huden med en gang jeg står opp, og rett før jeg sminker meg tar jeg på primeren for at sminken skal holde lenger. Bytter på å bruke den fra BareMinerals og den fra Smashbox.

1) MAC blush Fleur Power satin 2) Too Faced Milk Chocolate soleil 3) MAC Mineralize Skinfinish Natural medium plus 4) MAC Mineralize Concealer NC20
Dette er da "hudsminken" jeg bruker. Bruker egentlig ikke Too Faced pudderet som en bronzer, men mer som et vanlig pudder fordi det er litt lyst. Blushen er egentlig litt mer rosa aktig enn det den ser ut som på bildet.

1) The Body Shop Nature´s Minerals 01 2) Maybelline The Rocket Volum Express
Pleier vanligvis ikke å bruke øyenskygge, men nå i det siste har jeg begynt å bruke denne mineral øyenskyggen fra The Body Shop. Den er sølv, men har heldigvis ikke så veldig mye shimmer i seg.


1) YSL Rouge Voluptè Shine 9 2) YSL Voluptè Sheer Candy 1
Disse to leppestiftene er de jeg bruker til vanlig, pleier å variere litt. Den første er ganske nude i fargen, veldig nøytral, mens den andre bare gir shimmer. De er veldig nøytrale begge to.

Bestemte meg for å lage dette innlegget fordi det ble bedt om under spørsmålsrunden. Hun spurte egentlig om å ha "Dine topp fem produkter i sminkemappen", men følte at dette ble enklere og litt bedre å vise fram. :) 

Lazy Sunday

Hei dere og god søndag! I dag har virkelig bare vært en lat dag. Har ligget under dynen på sofaen og sett på serier og filmer i hele dag, og bare kost meg. Elsker sånne late dager hvor du bare koser deg og slipper å tenke på alt med skole, lekser og prøver. Beklager for at jeg ikke blogget i går, men var på en liten shopping tur med mamma, så fikk ikke tid til å gjøre noe annet. Tenker å legge ut innkjøpene i morgen, får forhåpentligvis kjøpt meg kamerastativ og fjernkontroll, så da blir det enklere å blogge.

Hva har dere gjort denne søndagen da?

Tina Ritzi

Hei dere! Har ikke gjort så veldig mye i dag bortsett fra å ha vært på ballkjolesalg på skolen. Kom på at jeg egentlig glemte å nevne at den kjolen jeg egentlig hadde kjøpt viste seg å være ødelagt, så måtte levere den tilbake, men i dag var det heldigvis kjole salg på skolen vår, og da fikk jeg endelig funnet en kjole! Er kjempe fornøyd med den, men kommer nok ikke til å vise den helt før selve ballet. :) Nå skal jeg egentlig bare sette meg ned med litt lekser og spise middag, og så skal jeg gjøre meg klar for høstferie! Å, det kommer til å bli kjempe deilig!


Den er ikke så oransje i virkeligheten, litt mer fersken/rosa aktig. :)

Hva har dere gjort i dag da?

BloggBloggBlogg

Beklager for at det var så stille på bloggfronten i går, men feiret familiebursdagen til søsteren min, så ville heller fokusere på familien da. I dag har jeg så og si sittet på gulvet å gjort lekser, i tillegg til at vi har dratt for å prøve ballkjoler. Har endelig funnet ballkjolen jeg skal bruke på ballet, og er kjempe fornøyd! :) Kommer ikke til å legge ut bilde før ballet regner jeg med, vil prøve å holde den for meg selv. Kommer til å svare på spørsmålsrunden i morgen, enten på video eller i ett innlegg, er ikke så sikker, men inntil det så er det bare å stille spørsmål!

 

EF

Hei dere! Etter skolen i dag tok Charlotte og jeg en tur inn til byen for å møte Ida og Malin. Charlotte og jeg hadde planlagt å dra på EF sitt infomøte i dag, og siden Ida og Malin også skulle det dro vi sammen med dem. Vi var også en tur innom MAC fordi jeg trengte en ny concealer, men kom ut igjen med litt andre produkter også. Tenker å vise innkjøp i morgen hvis det høres bra ut?:)

Men jo, vi dro som sagt på EF sitt infomøte som de holdt på Peppes Pizza i dag, og det var kjempe bra! Først holdt de ett lite "foredrag" som forklarte alt om språkreise og slikt, så fikk vi servert pizza før de besvarte alle spørsmålene våre. Har lenge vært veldig keen på å dra på språkreise, men har ikke greid å bestemme meg enda. Dette hjalp meg veldig! Er helt sikker på at jeg vil dra, så skal bare dra innom de en tur neste uke for å snakke med dem. Vil virkelig anbefale alle å snakke med EF hvis de er usikre. De er kjempe hyggelige, veldig imøtekommende og veldig flinke til å berolige foreldre og hjelpe deg hvis du lurer på noe.

Vil bare informere dere nå om at det ikke kommer til å bli så altfor mye blogging denne helgen eller nå til uken. Skal feire søsteren min sin bursdag i helgen, og skal dra til forskjellige kjolebutikker til uken for å lete etter ballkjole, pluss at jeg har to prøver/framføringer, så vil fokusere på de, men skal greie å få blogget litt! :)

Pannekakelunsj


Hei dere! Var hjemme fra skolen i dag fordi jeg følte meg så dårlig når jeg våknet, og hadde jeg har sovet veldig dårlig i natt, så da bestemte jeg meg for å holde meg hjemme. Søstern kom på besøk rundt ti tiden, og da bestemte vi oss for å lage oss en liten lunsj bestående av pannekaker. Er egentlig ikke så veldig glad i pannekaker, men det er så enkelt å lage, så hvorfor ikke. :) Må bare si tusen takk for alle spørsmålene som har kommet inn på spørsmålsrunden hittil, og det er bare å fortsette å stille spørsmål inntil fredag. :) Dere kan stille spørsmål HER.


Spørsmålsrunde

Hei! Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, med tanke på at jeg ikke har hatt det på denne bloggen enda. Har hatt den i godt over to år nå tror jeg, og vet at jeg har noen faste lesere som kanskje ikke har fått helt svar på ting enda, så bare å kjøre i gang!
Friday the 13th

Hei folkens! I går var det som sagt fredag den trettende, og selvfølgelig skjedde det noe. Har hatt iPhonen min i rundt ett og et halvt år, og har mistet den i bakken utallelige ganger, men akkurat i går bestemte den seg for å knuse! Hva er oddsene for det!? Jaja, var heldigvis bare baksiden. :) 

Etter jeg var ferdig på skolen, så dro jentene inn til byen en tur og tok en ganske sen lunsj på Yoghurt Heaven og så gikk vi oppover derifra og videre til Bogstadveien. Senere på kvelden så dro alle sammen til Charlotte for å se på film der, men uheldigvis så greide jeg å bli dårlig, så måtte dra hjem ganske tidlig. Skulle egentlig overnatte hos Charlotte i natt med Ea, men har blitt så dårlig at det ikke går...


Andrea, Ida og meg på smestad i går.

Konfirmasjon


Her er da noen av bildene fra konfirmasjonen min som var på søndag den 08.09.13. Var en kjempe fin dag, og vi var kjempe heldige med været, noe som både var positivt og negativt. Når vi sto ute i kappene våre med bunaden under, så holdt alle sammen på å renne bort, men det var en kjempe fin opplevelse. Seremonien ble holdt i Ullern kirke, og så hadde vi "festen" på Bekkestuene, en restaurant på bekkestua. Vi ble 22 stykker til sammen, og det var hele familien + venner. Ikke så mange, men akkurat nok. :) Var en helt fantastisk dag.

05.09.2013


1 & 2. Var på klassetur med hele trinnet til Sjoa. 3. Feiret bursdagen til lillebroren til Ea. 4. Var på leir treff til konfirmasjonen.

1-3. Var på Selena Gomez konsert med jentene, noe som var helt utrolig. 4. Hadde veldig kreative timer i kunst & håndtverken.

Hei alle søte små! Vet det har vært stille fra meg på bloggfronten, men har jo da selvfølgelig greid å bli syk, under en uke før konfirmasjonen. Har blitt veldig forskjølet, og greier ikke å stoppe å nyse og hoste, så bestemte meg for å være hjemme fra skolen i dag. Siden jeg har blogget sist, så har det ikke skjedd så veldig mye spennende egentlig.  Har hatt tre venner som har fylt år, vært på Selena Gomez konsert, en helt utrolig opplevelse. Hun var så jordnær og søt under hele konserten. Jeg var på leirtreff med resten av konfirmantene, hvor jeg greide å få en svak hjernerystelse, og jeg har hatt kappeprøve til konfirmasjonen. 

De siste dagene har jeg bare gjort klart alt til konfirmasjonen. Holder på med bordkortene, meny og alt. Er ganske mye som skal gjøres klart før den store dagen. Skal prøve å få blogget før konfirmasjonen, men det er mye som skjer, så vet ikke hvor god tid jeg får.

Vapiano


1. Var hos Andrea med noen venner jeg ikke hadde sett på lenge. 2 og 3. Var i byen med Charlotte og Andrea for å spise lunsj. 4. Andrea prøvde fargelinser.

1. Var med Andrea og Henriette. 2. Hadde nettopp våknet og gjorde meg klar for å møte Sarah. 3. (I dag) Charlotte fyller 15. 4. Var på overnatting med noen venninner.

Hei dere! Beklager for lite blogging, men har vært så mye med venner som mulig før skolen starter igjen. Starter på skolen klokken 9 i morgen, så tror ikke det blir så sent i dag. Må bare spørre; hva synes dere om slike innlegg? En sånn liten oppsumering av uken? Synes selv det er mye enklere med tanke på at jeg bruker mobilen mye mer enn kameraet. I går dro jeg til byen for å møte Sarah som jeg ikke hadde sett siden starten av juni tror jeg, noe som var veldig koselig. Vi møtte en venninne av henne, og spiste lunsj på Fridays før jeg dro til Ea på kvelden med Charlotte og Henriette hvor vi overnattet. Har virkelig hatt en av de værste nettene i hele mitt liv. Har sovet så lite i natt. Vi la oss rundt halv fire, våknet klokken åtte og sov til sammen kanskje 2 timer tror jeg? Var iskaldt inne på rommet, og ribbeinet mitt gjorde så vondt, så det hjalp jo ikke akkurat..

I dag så dro jentene til byen for å spise lunsj på Vapiano fordi Charlotte  fyller 15 (Gratulerer med dagen vennen<3). Var kjempe koselig å være samlet igjen, siden vi nesten ikke har vært sammen i sommerferien. I morgen starter jo som sagt skolen igjen, og vi skal i tillegg i kirken og vi må pakke til klassetur.. Drar til Sjoa på tirsdag og skal være der til fredag, så det blir nok hyggelig, haha. Nei, uff. 

 

23.07.2013

<3 Hva har dere gjort i dag?

Oppsumering 2013

Har satt sammen en liten oppsumering av 2013 hittil. :) Bilder fra blant annet 17 mai, konf. leir, "Kjenn din by" og bursdager. 

Nå er jeg endelig ferdig med filmingen av "Pakk med meg" videoen og holder på å laste den opp nå. :) Legger den ut så fort den er lastet opp, og jeg vet at det har vært veldig mye snakk om den fra min side i det siste, men håper dere overlever. 

Utøya

I dag er det to år siden èn mann drepte 77 uskyldige mennesker, bare på noen få timer. Det er virkelig helt uvirkelig å tenke på. For to år siden satt jeg i bilen med en venninne av meg på vei hjem til hytten hennes i Sverige, når en venn av moren hennes ringte oss. Bare for to år siden. Tankene mine går til alle de som mistet noen på Utøya eller i Regjeringskvartalet. "Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen!"

Kveldstur

Å! Finnes virkelig ikke noe bedre enn norsk sommer! Er 23 grader ute nå, og klokken er snart 12. Har dessverre ikke tatt så veldig mange bilder i dag med tanke på at det eneste jeg har gjort er å pakke ferdig og ligge ute i solen, så det eneste er iPhone bilder. :) Skal få filmet ferdig den "Pakk med meg" videoen i morgen, så forhåpentligvis så er den ute før tirsdag. 

Hva har dere gjort i dag?

ByenVar en tur i byen tidligere i dag med Helena, og kjøpte egentlig ikke noe bortsett fra et smykke fra Gina Tricot. Skulle egentlig kjøpe en concealer fra MAC, men de hadde uheldigvis ikke den jeg skulle ha inne, så da kjøpte vi oss heller yoghurt fra Yoghurt Heaven før vi dro hjem. I morgen blir det til at mamma og jeg skal vaske klær, og finne ut hva det er vi mangler til Gran Canaria, og rydde i leiligheten. Håper alle sammen får en kjempe fin helg, og utnytter solen, fordi vi bor i Norge; den er sjelden.

Språkreise

Hei dere! I det siste har jeg kommet mer og mer inn på den tanken at jeg har lyst til å dra på språkreise neste år. Vurderte dette også i fjor, men la egentlig de tankene på hylla fordi jeg var veldig usikker på om jeg ville dra, og hun som jeg kanskje skulle dra med kunne plutselig ikke, men nå har jeg drevet å sett på språkreiser til USA til neste år, og etter å ha lest litt på bloggene til de som dro til California i år, så kjenner jeg at jeg er helt klar til å dra.

USA har vært drømme stedet mitt å dra til så lenge jeg kan huske. Disney World/Land, strendene, folkene og stedene, ååh, blir glad bare av å tenke på det, haha. Når du drar på språkreise, så får du automatiskt nye venner og minner for livet, og siden jeg aldri har vært i USA før, så virker språkreise som noe som passer perfekt. Har sett på språkreisene som ef.com som tilbyr, og har innstilt meg på Long Beach, California. Florida og New York frister også kjempe mye, men hjertet mitt tilhører California. Har også sett på andre alternativer hvis California ikke er mulig, og dette er noen av de:

Spania
Spania er et helt fantastiskt sted. Jeg har allerede vært der to ganger, og skal tilbake nå i år, men har virkelig ikke noe i mot å dra tilbake. Varmen er jo en ting, men folkene der er så hyggelige også elsker jeg språket, så det hjelper jo.

Storbritannia
Storbritannia (London) er også et drømmested. Skulle jo egentlig til London i november i fjor, men på grunn av personlige grunner så kunne jeg ikke bli med, og hva er vel en bedre mulighet enn språkreise?

Som sagt så er jo USA drømme-reisemålet, men språkreise i seg selv er noe jeg har kjempe lyst til å dra på. Hvis dere er som meg, som lurer på hva dere skal gjøre neste sommer, så ta en titt gjennom ef sin side, kanskje du finner noe? :)

Busybusybusy

Hei dere!

Tror ikke det kommer til å bli så skikkelig mye blogging fram til jeg drar til Gran Canaria fordi jeg må fikse resten til vi drar, og jeg holder på å filme noen videoer. :) Har allerede planlagt å få lagt ut tre videoer i løpet av sommeren. Holder på med en "Pakk med meg" video som forhåpentligvis kommer ut på tirsdag, en Summer Haul video på slutten av sommerferien og forhåpentligvis en rom video innen august er ferdig. Har allerede spilt inn halvparten av "pakk med meg" videoen, må bare få vasket ferdig resten av klærne jeg skal ha med meg. 


Fra Egypt i fjor sommer

Music makes the world go around

Sleep - Her er det bare rolige sanger som funker bra til å slappe av eller sove til, rettere sagt en soveliste. Oppdaterer innimellom, men ikke altfor ofte.
Dra tilbake - Her har jeg gamle sanger som man pleide å høre på når man var yngre, eller sanger som du kanskje ikke har hørt på en god stund. Oppdaterer hvis jeg finner noen sanger.
Hot Summer Night - Dette er sommerlisten min som er collaborative, noe som vil si at alle som subscriber til listen kan legge inn sanger.
Fly away - Dette er den spillelisten jeg bruker mest akkurat nå og her er det både rolige sanger og andre typer.

Fagerli

Har endelig fått tak i noen av bildene fra konf. leiren og tenkte å poste de her. :) Det er ikke så mange, men det får nok gå bra. Har ikke alle bildene heller, og de jeg har tatt selv er tatt med iPhone, så ja..
Trønder og Østkanten

Vi var da altså på Fagerli fra mandag 24 til fredag 28 på konfirmasjons leir, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var noe av det beste jeg har vært med på. Alle var så inkluderende og glade hele tiden, og det var ingen som satt alene. Lederne vi hadde gjorde virkelig alt for at vi skulle ha det morsomt, noe de også greide. Noe av det jeg synes var koseligst var når vi var oppe i gammen, tente bål og hadde allsang. Vi dro også på fjelltur (jeg måtte dra tilbake til leiren tidligere enn de andre fordi jeg var dårlig), talentkonkurranse og en type NM. Vi skulle kle oss ut som forskjellige ting (østkanten, vestkanten, samer, trøndere osv) og jeg ble østkanten. NM gikk vel egentlig mest ut på masse forskjellige øvelser, og så kåret de vinneren. 

Det var alt i alt en uforglemmelig uke med nye venner og gamle venner. :) Anbefaler virkelig alle å dra på konfirmasjons leir.

Summer feeling
Åååh, det er så deilig at solen endelig skinner! Ikke at jeg har fått utnyttet den så mye, har holdt på med rommet mitt hele helgen, og er nå ferdig med monteringen. Mangler bare sånne småting, og så skal jeg sikkert klare å mekke sammen en liten video, hvis det ikke bare blir bilder. 
Vi har drøyet det ganske lenge nå med å bestemme hvor det er vi skal på ferie, men nå er det bestemt; Mamma og jeg skal til Gran Canaria i to uker! Gleder meg kjempe mye til ordentlig varme og å kunne få litt brunfarge, haha.  

Room details
Har holdt på med oppussing av rommet mitt siden Oktober, og nå begynner jeg å bli ferdig, haha. Har manglet nattbord, pynt, kommode og litt forskjellig, og har aldri funnet noe jeg har likt, fram til nå. Mangler bare å montere nattbordet, hengt opp noen bilder og få dekket noen ledninger og rommet mitt er ferdig. :) Tok noen bilder i sted av litt pynt på rommet som jeg tenkte jeg kunne dele. Ikke så mange, men nok til å lage ett innlegg. Nesten alt er fra IKEA og Kremmerhuset.

Å anbefale

Bethany Mota - Anbefaler alle sammen å ta en tur innom youtube brukeren hennes. Hun har veldig ofte giveaways og har alt fra makeup tutorials til klestips til forskjellige anledninger. Jacksgap - Han her er rett å slett bare morsom. Vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, men han og tvillingen hans lager masse rare videoer som bare får deg til å smile. Zoella - Hun er kjempe flink til å sminke seg, og er veldig morsom å se på. Superwoman - Hun lager videoer som er enkle å kjenne seg igjen i. Folk du møter på bussen, folk på skolen, egentlig alt. Nesten litt som teenagerposts, bare videoer.

Tenkte å gi dere noen få tips til youtube kontoer som dere kunne ta en liten titt på innimellom som kanskje hjelper på humøret. Akkurat nå er jeg på konf. leir så det kommer nok til å bli slike innlegg som kommer mens jeg er borte. :)

Endelig

Etter å ha hatt disse bøkene hjemme i ett år var det helt utrolig befriende å bli kvitt de. De veier jo et tonn, så å slippe skolebøker og alt i to hele måneder blir helt himmelsk. Hadde jo en tannlegetime tidligere i dag hvor det egentlig var meningen at jeg skulle få en krone på 6års jekselen min, men utrolig nok pirket bare tannlegen på tannen min og sa "nei, fyllingen din er så fin så vi vil jo ikke ødelegge tannen din noe mer." ER DET MULIG? Det er nesten så ille at jeg kan løfte av fyllingen min hvis jeg dytter så hardt. Satt i tannlegestolen i 2 minutter før jeg ble sendt ut igjen.

Mandag morgen drar jeg på konf. leir og blir der til fredagen, så blir nok ikke så mye blogging de dagene, men skal få prøvd å skrive noen innlegg som blir postet sånn at bloggen ikke står helt stille. :)

Youngwood

Hei dere! I dag så var det jo Youngwood, og hele 9ende klasse fra skolen vår dro noe som egentlig var ganske koselig. Ikke at vi opplevde så mye av hele tingen med tanke på at vi dro med en gang alt startet og gikk i Bogstadveien i stedenfor, men dagen var ganske vellykket hvis du ser bort ifra at det regnet en god del. Fikk se det siste av Mikhael Paskalev, men det var vel egentlig det. Imorgen tror jeg ikke det blir så veldig mye blogging med tanke på at jeg skal farge håret som tar litt tid, men skal ta før og etter bilder sånn at dere får se. :)

Bildene tatt fra instagramen min (carinahaug)

Inspiration


Åååå... Får skikkelig sommerinspirasjon av å se på disse bildene. :) Kjenner jeg gleder meg kjempe mye til å være ferdig med skolen, og endelig kunne slappe av og være med venner. Er kjempe lei av skolen nå, og å tenke på at det bare er 12 dager igjen til sommerferie gjør alt bare mye bedre.
(beautifulrecklessgirl.tumblr.com) 

For øyeblikket


Selena Gomez - Slow down

Miley Cyrus - We Can't stop

Guy Sebastian - Bed of Clouds

Mika ft. Ariana Grande - Popular Song

Haley Reinhart - Undone

Thank You - MKTO - K.I.D.S

Kjenn din by

Hei dere! I dag hadde vi jo ett sånn "Kjenn din by" opplegg hvor hele trinnet vårt dro rundt i Oslo og til forskjellige steder for å bli kjent med byen. Vi startet med å dra til en statue på Rådhusplassen før vi dro til Nasjonalgalleriet og Telthusbakken og så sluttet vi i Hydroparken. I stedenfor å dra til Grynerløkka for å spise der, som egentlig var planen, dro vi heller til Brogata ett sted og spiste der. Var alt i alt en kjempe koselig dag. :) 

Senere i dag skal vi i bursdag til kusinen min (jeg vet jeg skrev at det var i forrige uke, men tok feil av datoene), og så blir det lesing til engelsk tentamen. Gruer meg ikke, så tror nok det kommer til å gå bra. 

Ferdig

Vet det har vært veldig mye snakk om mattetentamen, men NÅ ER JEG ENDELIG FERDIG! Gud, dere aner virkelig ikke hvor glad jeg var når jeg gikk ut av rommet og var sånn halv-fornøyd med hvordan det hadde gått. Etter tentamen dro vi alle opp til Helena for å ligge i solen der og bade i bassenget hennes. Har også vært på et sånt foreldremøte på skolen i dag anngående klasseturen vi skal på i tiende. Vet egentlig ikke om jeg gleder meg eller ikke, har ikke så veldig store forventninger, så vi får vel egentlig bare se.

I morgen skal hele trinnet vårt ha sånn "kjenn din by" opplegg, så skal ta noen bilder til det "prosjektet", og skal prøve å få tatt noen bilder utenom også. :)

Algebra, likninger og formlerSkjønner virkelig ikke hvorfor bildene blir så gul/brune, men har kanskje noe med lyset å gjøre..

Vil bare titte innom å si hei mens jeg øver til matte tentamen som er i morgen. Kan virkelig ikke få utrykket hatet mitt mot matte godt nok, men gjør mitt beste. Hadde jo egentlig gledet meg til å kunne sitte ute i det fine været, men neida. Pøste ned i sted, og er ganske overskyet, så de planene ble det ikke noe av. 

Back to the 80's//Fine bursdagsbarnet//

På søndag feiret Andrea bursdagen sin hjemme hos seg med "Back to the 80's" som tema, noe som var kjempe hyggelig! Har også filmet litt, men ble ikke så veldig bra. I morgen skal hele C klassen på sjøskole ute ved operataket, og på torsdag skal vi ut til Hovedøya og kjøre båt, så blir ikke noe innlegg da regner jeg med.

Gratulerer med dagen, Norge!

Hei fintfolk! I går startet vi dagen med lunsj hjemme hos Marie før vi tok turen til byen, og endte opp hjemme hos noen på kvelden. Var alt i alt en kjempe hyggelig dag. 
bl17hurra

Sommer

 

Hei folkens!
Våknet opp til en veldig grå himmel og våt bakke, men utover dagen tittet endelig solen frem, så etter skolen dro Andrea og jeg hjem til henne og la oss på terrassen med søsteren hennes før vi grillet. Er så utrolig deilig å endelig få sommerfølelse, bare håper at det forblir sånn. :) 
Denne uken blir veldig kort iom at vi har fri på torsdag og fredag, og slutter tidligere i morgen, og da blir det forhåpentligvis stranden hvis været tillater det.

Kjedeligste lørdagen

Hei folkens! I dag har vi vært i kirken i hele dag, på grunn av sånn "ung messe"-helg i forbindelse med konfirmasjonen. Var der fra 11-18 og skal også tilbake igjen i morgen for gudstjenesten. Etter jeg kom jeg har jeg faktisk bare sittet å øvd på RLE-en som vi har prøve i på mandag, så kan med hånder på hjertet si at dette er den kjedeligste lørdagen i mitt 14 år gamle liv.


Kuttet opp litt frukt etter jeg kom hjem for, spiste egentlig ikke noe på messen kom jeg på nå. 

Påske

Jeg gidder ikke å beklage engang, fordi jeg kommer ikke til å blogge fast, så jeg har egentlig ikke noe å beklage for, haha. Har egentlig ikke hatt en veldig spennende påske. Har trent og vært med venner, så det har ikke akkurat skjedd så mye.
Jeg kommer til å blogge når jeg tar bilder jeg har lyst til å dele, og fram til juni er det mye som skjer, så vet ikke helt om jeg har tid, men vi får se.

God påske!CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits