MACConcealer NC20 // Mineralize skinfinish natural Medium plus // Mac blush Fleur Power satin

Her er innkjøpene fra gårsdagens lille bytur. :) Kjøpte ikke så mye, men er veldig fornøyd med innkjøpene. Skulle egentlig bare kjøpe en concealer, men så ble det til ett pudder og blush også. Vil også fortelle dere at neste uke, på torsdag, fredag og lørdag så har MAC et event hos dem hvor de lanserer en ny kolleksjon, og hvis du går innom der, så kan du bare melde deg på, og da kan du få prøve den nye kollekjsonen og få goodiebags! Har selv meldt meg på for fredagen, men er litt usikker på om jeg kan dra. 

Skal møte Ida senere i dag igjen med de andre, pluss at jeg skal bake cupcakes til søsteren min sin bursdag i morgen, så vet ikke om det kommer flere innlegg i dag.

Macbook

Åå! Har veldig mange bilder å vise dere fra konfirmasjonen min i helgen. Har vært veldig stresset den siste uken med tanke på skolen og siste innspurten før konfirmasjonen, så det ble dessverre ikke noen blogg innlegg, men nå har jeg endelig fått kjøpt meg Mac, og da regner jeg med at bloggingen blir bedre, må bare skjønne meg på den greia her.. Skjønner jo virkelig ikke noe, haha. Er så vant til helt vanlig PC, så dette blir interresant. :) Bildene fra konfirmasjonen kommer i løpet av morgendagen eller fredag. Håper dette går bra!

Betakaroten


Tenkte bare å stikke innom en liten tur for å anbefale noe! Begynte for litt siden på Betakaroten, og grunnen til det er fordi jeg pleier å slite med soleksem, og har hørt fra veldig mange at dette skulle hjelpe, i tillegg til at det ikke kunne skade med litt ekstra brunfarge. Jeg er ikke den som blir brunest om sommeren, men jeg får godt med farge, og da fikk jeg lyst til å prøve betakaroten. Nå har jo ikke solen i Norge akkurat vært den sterkeste, men jeg har tatt sol og har fått betraktelig mye mer farge nå enn det jeg pleier å få, og jeg liker å tro at det er på grunn av betakarotenen.

Dette er ikke et sponset produkt, men helt ærlige meninger. :)

necklace


bikbok 60,-

Delirium

I feriene, så blir jeg alltid automatisk en lesehest. Vet egentlig ikke hvorfor, men tror det er fordi jeg synes det er så kjedelig å sole meg, så da må jeg ha litt tidsfordriv, og da blir det vanligvis å lese. I tillegg, så liker jeg best å lese engelske bøker, så da blir det som oftest det jeg går til innkjøp av, og siden jeg vet at det er flere som leter etter boktips, så tenkte jeg å anbefale bøkene til Lauren Oliver. Har allerede lest en annen bok av henne som heter "Before I Fall" som også er å anbefale. Begynte å lese på denne for litt siden og er helt oppslukt allerede. :) Så hvis dere leter etter en god norsk eller engelsk bok, så bør dere se etter disse.

All white

Topp - H&M 99,- // Shorts - H&M 129,-

Var på cc en liten tur med mamma i går og disse to tingene ble med meg hjem. Har lett etter en helt plain, hvit t-skjorte ganske lenge nå, og ble kjempe glad da jeg fant denne på H&M. Var den siste de hadde i XS akkurat da, men den er nesten like stor som en M. Shortsen er en pysj shorts, men kan godt bli brukt til vanlig også, sett bort i fra at den er ganske gjennomsiktig bakpå. Kjøpte også en mascara, men tror ikke det er så interessant for dere å se.

I dag hadde vi idrettsdag på Idrettshøgskolen ved Sognsvann, og var egentlig en veldig koselig dag. Var ikke så mye jeg kunne gjøre med tanke på at jeg har bristet ribbeinet mitt og har en hypermobil skulder som hindrer meg i å gjøre ganske mye, men gikk rundt Sognsvann med Helena, så fikk ihvertfall gjort noe. :) I morgen skal vi endelig levere inn bøkene, haha. Er så drittlei av å ha det liggende på rommet, så det skal bli deilig. Får endelig tatt sommerferie.

Innkjøp
//BikBok 199,-//

Kjøpte dette skjørtet på BikBok for en liten stund siden, og har ikke fått postet det før nå. Elsker det! Blir kjempe fint til sommeren med solbrun hud. 

NIKE
//Sko fra Nike 1500,-//

Fikk endelig kjøpt meg nye joggesko forrige uke. Har gått rundt med slitte, ødelagte i et halvt år nå, så var skikkelig deilig å få skaffet seg noen nye. Kommer ikke til å blogge så veldig mye, skal få prøvd å få blogget litt, men nå går vi inn i helvetesukene med tre prøver ++ nesten hver uke, masse innleveringer, framføringer og konfirmasjons møter og greier, så har ikke så veldig mye tid til overs egentlig. Skal blant annet på konfirmasjons greier hele helgen, i tillegg til at det er RLE prøve, engelsk samtaler og samf. fremføring på mandag, Bieber konsert og fransk prøve på tirsdag og engelsk skriveøkte på fredag, jippi.

 

Innkjøp


L.A Candy // 199,- (Tanum) // Sweet Little Lies // 199,- (Tanum) // Solbriller // 59,- (H&M)

Sko // 200,- (Lundberg - Nelly)

Hadde engelsk stil i dag noe vi ikke fikk vite om før timen før... Følte at det gikk ganske bra, men den var sånn at vi skulle oversette en tekst fra engelsk til norsk, så jeg kunne nok ha gjort det litt bedre. Har også en Rle prøve neste uke, Fransk muntlig framføring, naturfagsprøve og naturfagsframføring. Har også tentamener snart (vet ikke helt når) en matte prøve og cooper testen. Yey! Gleder meg skikkelig til sommeren nå, kan nesten ikke vente, haha!

Gårsdagens innkjøp


skjerf bikbok undertøy cubus

Fått iPhone

Fikk iphonen min i posten på fredag, elsker den! Får ikke ordentlig brukt den før på mandag (?) fordi da får jeg sim-kortet mitt, men kan jo laste ned litt forskjellig fram til da. Tok ikke lang tid før den kom heller. Bestilte den på søndag, og fikk den på fredag. Kjempe fornøyd!

Beklager for at jeg ikke blogget i går, men Ea feiret bursdagen sin, og ville heller bruke tiden min på det, siden det var stressende i hele går. ;)CARINA KRISTOFFERSEN

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits